Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Ζευγώλης: «Σα να ξεκινάμε τώρα το πρωτάθλημα»

Ο X-LEVEL Αθηναϊκός θα υποδεχθεί αύριο (18/01, 16.00) στον Βύρωνα τον ΠΑΟΚ. «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε», δήλωσε ο κόουτς, Γιώργος Ζευγώλης.


«Πρέπει όχι μόνο να κερδίσουμε αλλά και να παίξουμε καλά. Πρέπει σιγά σιγά να πιάσουμε το επίπεδο απόδοσης που μπορούμε. Να έχουμε λιγότερο άγχος και να μπούμε στην λογική του να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να ξεφύγει η ομάδα από τις χαμηλές θέσεις του

βαθμολογικού πίνακα. Σε μια ομάδα όπως ο Αθηναϊκός δεν αξίζει να βρίσκεται στην θέση που είναι σήμερα. Για εμάς θα είναι σα να ξεκινά αύριο το πρωτάθλημα. Ολοι πρέπει να δούμε τα παιχνίδια που έρχονται με διαφορετική λογική».

Αναφερόμενος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρή ομάδα και βρίσκεται χρόνια στην κατηγορία. Εμείς, ωστόσο, δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Το θετικό είναι ότι η Γλυνιαδάκη είναι σχεδόν έτοιμη και θα είναι στην 12άδα, όπως και η Σέλλα που αποκτήθηκε πρόσφατα. Σιγά σιγά θέλουμε να μπουν και τα δύο κορίτσια στους ρυθμούς της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα