ΗΡΑΚΛΗΣ | Ποιμενίδης: "Ο Ηρακλής δεν είναι για την Α2"

Στη θέση που του αρμόζει, δηλαδή στην Α1, ονειρεύεται να δει τον Ηρακλή ο Σταύρος Ποιμενίδης, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει με κάθε τρόπο, ούτως ώστε η ομάδα να βγει από την αφάνεια.

"Η ομάδα βρίσκεται πλέον μια κατηγορία κάτω από την φυσική της θέση. Θα πρέπει όλοι μαζί να βοήθησουμε ώστε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω και να βρεθούμε ξανά στην θέση που αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Καλούμε τον κόσμο να βοήθησε με κάθε τρόπο. Ο Ηρακλής δεν είναι για την Α2 και θα πρέπει να κάνουμε

την προσπάθεια μας για να πετυχουμε ακόμα ένα βήμα", δήλωσε στο "iraklis1908gr" ο Ποιμενίδης και συνέχισε:

"Πρέπει επιτέλους να βγάλουμε την ομάδα από την αφάνεια. Στην περσινή σεζόν θελήσαμε να κάνουμε τα πάντα για να δείξουμε ότι μπορούμε να πετυχουμε μια νέα αρχή. Δυστυχώς όμως τα έσοδα είναι ανύπαρκτα στο μπάσκετ και φέτος θα είναι περισσότερο δύσκολα τα πράγματα. Η συνεισφορά του καθενός είναι πολύτιμη. Ο Ηρακλής έχει μπασκετικό κόσμο και θα πρέπει επιτέλους να το δείξουμε και στην πράξη. Η πόρτα είναι ανοικτή σε όλους".

Όσο για την επόμενη μέρα στον αγωνιστικό τομέα, είπε χαρακτηριστικά: "Ο προπονητής μας θα είναι αυτός που θα αναλάβει την δημιουργήσει την ομάδα. Γίνονται πολλές κινήσεις αλλά υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος. Το θέμα είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα με καλή εικόνα , αφού δεν έχουμε οφειλές και πολλοί παίκτες θέλουν να έρθουν στον Ηρακλή".

Πηγή: basketplus.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα