ΑΓΟΡ | «Σουτ… από την περιφέρεια» στα 418 μ. και… μέσα!

Το Ρέθυμνο συνεχίζει την κοινωνική του δράση και στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτ… από την περιφέρεια» αντιπροσωπεία του βρέθηκε σε υψόμετρο 418 μέτρων!

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου αναφέρει:

Τόσο (418 μ.) είναι το υψόμετρο του ιστορικού χωριού του Δήμου Αποκορώνου, Ασή Γωνιά. Οι παίκτες μας Νταμίρ Λάτοβιτς και Νίκος Αγγελόπουλος, ο προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης, ο team manager Γιώργος Κούμουλος, ο Αγορίνος, ο Δημήτρης Τζέτζος και η Φωτεινή

Παπαδοπετράκη από το τμήμα Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων και ο Νίκος Τζανιδάκης από το Γραφείο Τύπου επισκέφθηκαν το 3θέσιο Δημοτικό Σχολείο της Ασή Γωνιάς.

Στην υποδοχή της ομάδας μας ήταν η Διευθύντρια του Σχολείου κυρία Χαλιαμπάλια Μαρία.

Οι παίκτες μας έπαιξαν με τα παιδιά, έδωσαν αυτόγραφα (σε κάρτες και μπλουζάκια), μοιράστηκαν τα μυστικά τους για την πορτοκαλί «θεά», ενώ όποιος από τους μικρούς φίλους πετύχαινε καλάθι, τότε επιβραβευόταν με ένα μπλουζάκι της ομάδας μας. Ο κόουτς, Γιώργος Καλαφατάκης, στο ντεμπούτο του στο πρόγραμμα «Σουτ… από την περιφέρεια», δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την αγάπη του για τα μικρά παιδιά. Έκανε διάλογο μαζί τους και προσπάθησε να δώσει τα «φώτα» του γύρω από τον αθλητισμό, την υγεία και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Μετά το πέρας της επίσκεψης, τα μέλη της αποστολής, «παρέλαβαν» ο κύριος Γιάννης Κουνδουράκης (Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνου), ο κύριος Γλεντζάκης Ιωάννης (Πρόεδρος της Κοινότητας), ο κύριος Δραμηλαράκης Μάρκος, οι κύριοι Γύπαρης Γεώργιος και Δρακάκης Πέτρος (μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου) οι οποίοι μετά την ξενάγηση στα σοκάκια και στα μνημεία του χωριού, τους κάλεσαν για «ξενάγηση» στις γεύσεις της τοπικής κουζίνας από την κυρία Μαρία (σύζυγος του Γιάννη Γλεντζάκη).

Το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί όλους αυτούς που φιλοξένησαν και υποδέχτηκαν την ομάδα στην Ασή Γωνιά και προσκαλεί τους κατοίκους της Ασή Γωνιάς στον επόμενο εντός έδρας αγώνα για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας, ενώ ο κύριος Γιάννης Κουνδουράκης δεσμεύτηκε για την υλοποίηση αυτής της επίσκεψης.
Χορηγός του προγράμματος «Σουτ.. από την περιφέρεια» είναι η AVIN και το υποστηρίζει επίσης ο ΕΣΑΚΕ και τα αθλητικά καταστήματα Cosmos Sport, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Κρητική Επιθεώρηση και το Goodnet.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα