ΑΓΟΡ | Αγγελόπουλος: "Το Ρέθυμνο εμπνέει σιγουριά"

Ο Νίκος Αγγελόπουλος ήταν από τους καταλυτικούς παίκτες στην εξαιρετική χρονιά, που έκανε το Ρέθυμνο. Η εικόνα του στο γήπεδο και ο χαρακτήρας του έκαναν τη διοίκηση να του ανανεώσει το συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Ο Νίκος Αγγελόπουλος μίλησε στην Sportday για την χρονιά που πέρασε, για το μέλλον του ίδιου και της ομάδας του, αλλά και για τον πρώην συμπαίκτη του και πλέον μέλος του Ολυμπιακού, Μπρεντ Πέτγουεϊ.

"Η χρονιά φέτος

στο Ρέθυμνο πήγε εξαιρετικά. Από αγωνιστικής πλευράς, αλλά και σαν τρόπο ζωής. Η ομάδα είχε υψηλές προσδοκίες. Είχαμε στόχο να ξεπεράσουμε την πέμπτη θέση από τη προηγούμενη χρονιά, που αποτελούσε «ταβάνι» για την ομάδα. Όχι μόνο το καταφέραμε αλλά χάσαμε την τρίτη θέση στις ... λεπτομέρειες (σ.σ. στο μικρό τελικό από τον Πανιώνιο). Όσο για τη ζωή στο Ρέθυμνο είναι πραγματικά απίστευτη. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη αλλά και για φιλόξενο κόσμο. Ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα, την στήριξε και αυτός είναι ένας λόγος, που πήγαμε τόσο καλά φέτος", είπε αρχικά ο 29χρονος φόργουορντ για να σχολιάσει στη συνέχεια τον ιδιόμορφο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του: "Φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Όλος αυτός ο τρόπος παιχνιδιού στηρίζεται πάνω σε αρχές. Η ομάδα τρέχει πάρα πολύ, σουτάρει αρκετά, έχουμε πάρα πολύ επιθετική άμυνα. Πρέπει να υποστηρίξουμε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού γιατί αποδίδει".

Στο μεταγραφικό κομμάτι έχουν γίνει ήδη αρκετές σημαντικές αποχωρήσεις από την ομάδα (Κάρτερ, Ντούβνιακ, Πέτγουεϊ, Τσόχλας). Μπορεί το Ρέθυμνο να παραμείνει ανταγωνιστικό; "Το ίδιο είχε γίνει στην ομάδα κι όταν φτάσαμε στη πέμπτη θέση. Τότε έφυγαν όλοι οι παίκτες σχεδόν εκτός από τον Πέτγουεϊ, τον Καλλινικίδη και τον Τσόχλα. Θεωρώ πως θα συνεχίσουμε έτσι όπως έχουμε ξεκινήσει. Στο Ρέθυμνο υπάρχει υγεία. Υπάρχει οικονομική σταθερότητα και στήριξη από τον κόσμο που είναι πολύ σημαντικό. Με την διοίκηση ξέρεις πως ό, τι έχεις συμφωνήσει, θα το έχεις στην ώρα σου", ήταν το σχόλιο του Αγγελόπουλου, που μίλησε και για τη μετακίνηση του Μπρεντ Πετγουέι στον Ολυμπιακό: "Είναι ένα στοίχημα για τον παίκτη. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης αλλά και εξαιρετικός χαρακτήρας. Έχει θέληση και δίνει τα πάντα στο παρκέ. Ό, τι του ζητήσει ο προπονητής, το κάνει 100% . Πιστεύω πως ο Πέτγουεϊ θα τα πάει καλά στον Ολυμπιακό. Είναι η μεγάλη του ευκαιρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα