ΕΣΚΑΝΑ | Καυκής: "Ο Εθνικός χτίστηκε για να πρωταγωνιστεί"

Οι στόχοι του Εθνικού είναι πολύ υψηλοί σύμφωνα με τον Βασίλη Καυκή, που δηλώνει πως η ομάδα του είναι έτοιμη να δώσει τον καλύετρό της εαυτό στον τελικό της Παρασκευής (19:30) στο κλειστό του Μοσχάτου.

Με δύο εύστοχες βολές του Βασίλη Καυκή άλλωστε, έξι δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, διαμορφώθηκε το τελικό 66-63 που έστειλε τον Εθνικό στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Μίλωνα και ο έμπειρος γκαρντ δηλώνει στο superbasket.gr πως η ομάδα του χτίστηκε για να πρωταγωνιστεί.

"Σε αυτά τα παιχνίδια όλα κρίνονται

στο τελευταίο δεκάλεπτο και ειδικά στα τελευταία λεπτά. Όποιος έχει μεγαλύτερο πάθος, θα νικήσει. Όλοι διαβάζουμε και κάνουμε scouting αλλά πιο πολύ είναι το πάθος και η θέληση για τη νίκη.Ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και νικήσαμε", ανέφερε αρχικά.

Όσο για την πρόκριση στον σημερινό (24/02) τελικό της Παρασκευής είπε: "Είναι μια επιτυχία,οπωσδήποτε.Για εμάς έτσι κι αλλιώς οι στόχοι μας φέτος είναι πολύ υψηλοί, η ομάδα χτίστηκε για να πρωταγωνιστεί και απο εδώ και πέρα ψάχνουμε για το καλύτερο. Θα δώσουμε όπως πάντα το 100% των δυνατοτήτων μας και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα