ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Πρίντεζης: «Η Νιγηρία είναι πολύ καλή ομάδα»

Η Εθνική πήρε τη νίκη κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο και την πρώτη θέση του Α’ Ομίλου του Προολυμπιακού Τουρνουά κι εφόσον επικρατήσει την Παρασκευή (06/07) της Νιγηρίας θα έχει δύο ματς μπολ για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


«Το παιχνίδι έγινε από νωρίς «ραν εντ γκαν» και μας έλειψαν ανάσες. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα, αλλά όταν βρήκαμε το ρυθμό μας λύσαμε αρκετά από τα προβλήματα αυτά.

Παίξαμε έξυπνα, εφαρμόσαμε πράγματα στα οποία υπερέχουμε του αντιπάλου μας και κυρίως σκοράραμε. Αυτό είναι το βασικό στο μπάσκετ: Να μπαίνει η μπάλα στο καλάθι. Είναι σημαντικό το ότι ήμασταν εύστοχοι από την αρχή του αγώνα και δεν μας κόστισε το γεγονός ότι δεχθήκαμε πολλούς πόντους από το Πουέρτο Ρίκο. Δεν δείξαμε το καλύτερό μας πρόσωπο, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να γίνουμε ακόμα πιο πιεστικοί στην άμυνα, να μην δεχόμαστε τόσο εύκολα καλάθια. Τώρα πια, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Όλη η προσοχή μας στρέφεται εκεί», δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ, που στάθηκε ιδιαίτερα στο ματς της Παρασκευής: "Τώρα έχουμε τη Νιγηρία, που είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζει με με δύναμη, μας δυσκόλεψε στο φιλικό και πλέον τη γνωρίζουμε πολύ καλά. . Το κλειδί είναι ο ρυθμός, αν τους αφήσουμε να βάλουν εύκολα καλάθια τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα