ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ | Στην εντατική ο Τζαβάι!

Σειρά... άσχημων γεγονότων για τη Γαλατάσαραϊ, οι άνθρωποι της οποίας, αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, είδαν τον Νέιθαν Τζαβάι να μεταφέρεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας!

Ο Αυστραλός σέντερ των Πρωταθλητών Τουρκίας μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους», εξαιτίας ενός βαρύ ιλίγγου και ενός μουδιάσματος σε όλη την αριστερή του μεριά (από τον ώμο έως το πόδι), όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Γαλατάσαραϊ!

Εκφράζονται

φόβοι για καρδιακό επεισόδιο και γι' αυτό τον λόγο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο Αυστραλός σέντερ της Γαλατάσαραϊ θα υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση στην καρδιά!

Ανακοίνωση συμπαράστασης έβγαλε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: «Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα. Οι παίκτες μας βρίσκονται στο πλευρό του!»

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο Τζαβάι υποβλήθηκε σε εξετάσεις αγγείων και εγκεφάλου και βρίσκεται εκτός κινδύνου... Ο Αυστραλός παραμένει στην εντατική.

Keywords
Τυχαία Θέματα