ΙΣΠΑΝΙΑ | "Βάφτηκε"... βάσκικο το ντέρμπι, εύκολα η Μπάρτσα!

Ντέρμπι... με τα όλα του ήταν το παιχνίδι της Κάχα Λαμποράλ με την Βαλένθια, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Top-16 να πανηγυρίζει τελικά μεγάλη νίκη με 79-75 και να παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας παράλληλα στην τέταρτη τους Βαλεντσιάνους!

Ελλείψει του Μπραντ Ολεσον που μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα, οι Αντρές Νοτσιόνι και Φαμπιάν Κοζέρ... πήραν τ' όπλο τους! Με 20 και 16 πόντους αντίστοιχα ήταν εκείνοι που οδήγησαν τους Βάσκους στη σπουδαία επικράτηση, ενώ και ο Ματσέι

Λάμπε έδωσε πολύτιμες λύσεις στη ρακέτα, ολοκληρώνοντας το ματς με 15 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είδε τους Σέρχιι Λίστσουκ (15π.), Μπόγιαν Ντούβλιεβιτς (13π.) και Πάου Ρίμπας (12π.) να είναι εξαιρετικοί, ωστόσο η Βαλένθια χρειαζόταν το κάτι παραπάνω, ώστε να πανηγυρίσει εκείνη μία τόσο σημαντική νίκη...

Η Μπαρτσελόνα -δίχως τον ανέτοιμο Ναβάρο- πέρασε με... "σβηστές μηχανές" από την έδρα της Μανρέσα με 76-88, ανεβάζοντας στροφές όσο έπρεπε για να μην δυσκολευτεί και έφτασε έτσι τις 12 νίκες σε 20 αγώνες στην ισπανική λίγκα. Πλέον, ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με τις Βαλένθια και Μπιλμπάο. Ο Ολεσον πραγματοποίησε θετικότατο ντεμπούτο με 10 πόντους και 3 ριμπάουντ, ενώ κορυφαίος για τους μπλουγκράνα ήταν ο Αντε Τόμιτς που φόρτωσε το καλάθι της Μανρέσα με 24 πόντους.

Σαν σίφουνας πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης από την Βασκονία, κατατροπώνοντας την Μπιλμπάο με 74-94 και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας (19-1) από τη δεύτερη Κάχα (17-3).

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής στην ACB:

Σαραγόσα-Εστουντιάντες 77-82

Κάχα Λαμποράλ-Βαλένθια 79-75

Μούρθια-Ομπραντόιρο 83-77

Μανρέσα-Μπαρτσελόνα 76-88

Μάλαγα-Λαγκούν Αρο 74-70

Κανάριας-Καχασόλ 77-68

Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης 74-94

Keywords
Τυχαία Θέματα