ΙΤΑΛΙΑ | Ρίβα: "Μας έδωσε ώθηση ο Κακιούζης"

Μέλι... έσταζε ο Αντονέλο Ρίβα για τον Μιχάλη Κακιούζη, με τον γενικό διευθυντή της Ρόμα να εκθειάζει την απόδοση και την προσωπικότητα του Έλληνα παίκτη.

Ο Αντονέλο Ρίβα μίλησε για την πολύτιμη βοήθεια που έχει προσφέρει ο Μιχάλης Κακιούζης στην Ρόμα, αλλά και για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη με την ιταλική ομάδα.

Κακιούζης άλλαξε σε πολλά πράγματα την εικόνα της ομάδας από τότε που ήρθε. Όταν ήρθε, δεν λειτουργούσαμε καλά σε πολλά σημεία εντός κι εκτός γηπέδου. Κι εδώ οφείλω

να αναγνωρίσω την βοήθεια του Μιχάλη. Περιμέναμε ότι ήταν ένας καλός παίκτης, μία καλή μετεγγραφή, αλλά εκείνος έδωσε ώθηση στην ομάδα, όχι μόνο με την απόδοσή του, αλλά και με τον τρόπο που μιλούσε, που προπονήθηκε. Ήταν το καλό παράδειγμα σε όλες τις προπονήσεις και τις εκδηλώσεις της ομάδας και πραγματικά νιώθουμε πολύ χαρούμενοι από όσα προσέφερε στην ομάδα μας" είπε αρχικά και συνέχισε:


"Ίσως έχει χάσει ένα μέρος από τις αθλητικές ικανότητες που είχε πριν από 6-7 χρόνια, αλλά το αναπληρώνει με την εμπειρία του και την εξυπνάδα του στον τρόπο που θα διαχειριστεί ένα παιχνίδι. Μας έδωσε νίκες, έβαλε πολλά σημαντικά σουτ κι ήταν πάντα εκεί, όταν τον χρειαζόταν η ομάδα. Αντιμετώπιζε τη δυσκολία της προσαρμογής διότι ήρθε στη μέση της σεζόν, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να ενταχθεί από την πρώτη μέρα και να μας δείξει πόσο σημαντικός θα ήταν για την ομάδα μας. Ακόμα δεν ξέρουμε, πάντως, τι θα γίνει για την επόμενη σεζόν. Περιμένουμε την απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδος για τα σχέδιά του κι αν θα παραμείνει κοντά μας, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα πριν καταλήξουμε στις αποφάσεις μας. Το σίγουρο είναι πως είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μιχάλη στη Ρόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα