ΝΟΤΟΣ | Ζήτησε συγνώμη το Κορωπί

Το Κορωπί όχι μόνο απέσυρε την αρχική ανακοίνωσή του από το επίσημο site της ομάδας, αλλά εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση και ζήτησε συγνώμη.

"Η επιτροπή μπάσκετ του γυμναστικού συλλόγου Κορωπιου ενημέρωθηκε για ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου χωρίς την συγκατάθεση της.

Η εν λόγω ανακοίνωση δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση την επιτροπή Μπάσκετ του γυμναστικού συλλόγου κορωπιου.

Διστυχως

για διάφορους λόγους ο δικτυακός τόπος του συλλόγου μας ηταν μέχρι και σήμερα ενα ανοιχτό φόρουμ στο οποίο μπορούσαν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες τους να εκφράσουν την άποψη τους. Να βοηθήσουν στην ενημέρωση του, να βοηθήσουν την ομάδα και όχι να ονομάσουν και να σπιλώσουν ανθρώπους και θεσμούς που υπηρετούν το ελληνικό μπάσκετ και το κατ” επέκταση το ελληνικό κράτος.

Πρεπει κάποια στιγμη να καταλάβουμε όλοι οτι οι ομάδες λύνουν της διαφωνίες τους στο γηπεδο με την απόδοση τους. Απο τη στιγμη που ακούγεται το τελευταίο σφύριγμα ενός αγώνα υπάρχουν χαρούμενοι και πικραμένοι, «ευνοημένοι»και «αδικημένοι». Για αυτές τις συζητήσεις υπάρχουν τα καφενεία των φιλάθλων στα οποία μπορούν να συζητήσουν τα του αγώνα. Επειδη ο κάθε σύλλογος ομως δεν ειναι καφενείο και προσφέρει τις υπηρεσίες του να προάγει το φίλαθλο πνεύμα κ την αθλητική παιδεία εχει την υποχρέωση να προασπίσει αυτα τα ιδεώδη.

Ζhτάμε επίσημα σαν σύλλογος μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τον κ. Ζαβλανο και τον κ. Τσαγκρωνη που φωτογραφίζονται σε αυτη την μεμονωμένη ενέργεια και θα διασφαλίσουμε να μη ξανα συμβεί. Εκφράζουμε επίσης την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους κ εχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας στο δύσκολο έργο τους.

Στο μονο που συμφωνούμε με το εν λόγω άρθρο ειναι οτι θα συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…

Εκ της Επιτροπής Μπασκετ".

Keywords
Τυχαία Θέματα