ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Κέσελ: "Τρώγωντας έρχεται η όρεξη!"

Ο Ολυμπιακός δεν θα αρκεστεί στη συμμετοχή στο φάιναλ φορ, σύμφωνα με τον Μάρκο Κέσελ, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τις δυνατότητες, αλλά και τις πιθανότητες να "χτυπήσουν" στα ίσα την Μπαρτσελόνα...

Ο Μάρκο Κέσελ μιλώντας στην "Sport Novosti", αναφέρθηκε...

...στις επαφές του με τον Ερυθρό Αστέρα το διάστημα που ήταν

εκτός πλάνων του Ιβκοβιτς: "Υπήρξαν επαφές. Υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά έχω και κάποιες άσχημες εμπειρίες από ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ήθελε να πάω για να βοηθήσω την ομάδα. Εκείνη την περίοδο είχα προβλήματα με την κατάστασή μου στον Ολυμπιακό. Ο Πέσιτς μού είχε πει πως θα ήταν καλύτερο να επιστρέψω στο Βελιγράδι από το να περιφέρομαι στην Ευρώπη για 3-4 μήνες. Συμφωνήσαμε να το συζητήσουμε ξανά αν δεν άλλαζαν τα πράγματα με μένα στον Ολυμπιακό".

...στην επιστροφή του στα πλάνα του Ιβκοβιτς: "Κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζαν παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ως αποτέλεσμα να πάρω ευκαιρίες και στη συνέχεια τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Τώρα περιμένουμε να λάβουμε μέρος στο φάιναλ φορ, κάτι που δεν περίμενε σχεδόν κανένας στην ομάδα. Ηρθα στο Βελιγράδι για λίγες ημέρες για να ηρεμήσω από την κατάσταση ευφορίας στον Πειραιά".

...στη συμμετοχή στο φάιναλ φορ: "Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Σε ένα ματς υπάρχει πάντα περιθώριο για να γίνει η έκπληξη. Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα, βάσει ρόστερ είναι το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση, αλλά εμείς δεν θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη μόνο για να πούμε ότι πήγαμε στο φάιναλ φορ".

...στο πέμπτο ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι: "Η Μακάμπι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο Τελ Αβίβ και τώρα οι πιθανότητές της είναι πολύ λιγότερες στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει χάσει στην έδρα του μόνο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον Παναθηναϊκό, που σπάνια χάνει παιχνίδια στο γήπεδό του".

Keywords
Τυχαία Θέματα