ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο...

Οι φίλοι του Ολυμπιακού που θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας στον πρώτο αγώνα (21/05) της σειράς των τελικών με τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να βρεθούν από νωρίς στο ΣΕΦ.

Η ανταλλαγή των αποκομμάτων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 17.00, ενώ θα υπάρχουν και αυστηροί έλεγχοι για την είσοδο στο γήπεδο. Για τους λόγους αυτούς η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ κάλεσε τους

φιλάθλους των πρωταθλητών Ευρώπης να βρεθούν από νωρίς στο ΣΕΦ και να συνεργαστούν με τις αστυνομικές αρχές.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά απο τους φιλάθλους της που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για τον πρώτο τελικο των πλέι οφ να προσέλθουν απο νωρίς στο ΣΕΦ αφού θα ισχύσουν αυστηροί έλεγχοι και η όλη διαδικασία θα είναι χρονοβόρα.

Απευθύνουμε παράκληση στους φιλάθλους μας, όπως συνεργαστούν με τις αστυνομικές αρχές, να δείξουν υπομονή κατα τη διάρκεια των ελέγχων και να ενισχύσουν την ομάδα μας με τις φωνές τους και την άψογη συμπεριφορά τους".

Όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας για τον πρώτο τελικό, αυτά αποφασίστηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (20/05) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανάμεσα στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ύστερα απο πρόσκληση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής κ. Λιουκα.

Οι κ.κ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ κ. Γιώργος Σκινδήλιας, ο Γενικός Διευθυντής κ. Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας κ. Κώστας Ζαχαρόπουλος εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό ενώ εκ μέρους της αστυνομίας το παρών έδωσαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικης κ. Λιουκας Ιωάννης, ο Αναπληρωτης Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικης κ. Τσιβικης Ηλίας και ο Διευθυντής Ασφαλείας Αττικής κ. Δικοπουλος Ιωάννης. Στη συνάντηση έγινε εκτενής ανάλυση των μέτρων τάξης του πρώτου τελικού των πλέι οφ με στόχο να να φροντίσουν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα