ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σπανούλης: "Υπερήφανοι όταν βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο" (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε για το πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα του Ολυμπιακού οι φίλαθλοί του, ενώ μίλησε για την εμφάνιση και την μέχρι πορεία των Πειραιωτών.

"Δεν το περίμενα. Ήταν μια ρουτίνα που κάνω. Έτυχε που σούταρα. Έτυχε να είμαι εγώ. Μπορεί να ήταν κάποιος άλλος παίκτης. Το σημαντικό ήταν ότι παίξαμε πολύ καλή άμυνα", δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού,νενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αήττητο σερί των Πρωταθλητών

Ευρώπης:

"Εμείς νικάμε, αλλά δεν παίζουμε κάτι το ιδιαίτερο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουμε να βελτιώσουμε σε άμυνα κι επίθεση. Πιστεύω ότι έχουμε μια ταυτότητα κι έναν χαρακτήρα που μας επιτρέπει να γυρίζουμε και να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε".

Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε και για τον αγώνα με την Γαλατάσαραϊ την προσεχή Πέμπτη (28/11): "Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για εμένα. Περιμένουμε τον κόσμο. Λέμε συνέχεια μέσα από την καρδιά μας πως ο κόσμος μάς δίνει ώθηση και φτερά. Νιώθουμε υπερήφανοι όταν βλέπουμε γεμάτο το γήπεδο, διότι σημαίνει πως κάτι έχουμε κάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα