Ούτε προπόνηση…

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ούτε προπόνηση απέναντι στον ΠΑΟΚ (87-52) και χωρίς καν να ιδρώσουν οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στον τελικό όπου τους περιμένει για ακόμα μια χρονιά ο Παναθηναϊκός.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζόι Ντόρσεϊ (για ξεκούραση) αλλά με τον

Λάζαρο Παπαδόπουλο να επανεμφανίζεται ύστερα από δυο μήνες απουσίας, άφησαν τον ΠΑΟΚ να παίξει μόνο για λίγα λεπτά στην έναρξη του αγώνα και ύστερα παρουσίασαν μια… παράσταση με ένα πρωταγωνιστή.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξαιρετική λειτουργία στην άμυνα και παίζοντας απλά στην επίθεση ανέβαζαν σιγά, σιγά τη διαφορά σε επίπεδα που δεν ένιωθαν καμία απειλή από τον ΠΑΟΚ και με τον Ίβκοβιτς να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και να δίνει χρόνο συμμετοχής σ’ όλους τους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον Παπανικολάου στο «4», έπαιξε με τον Κέσελ και τον Παπανικολάου στην ίδια πεντάδα, έπαιξε με τρία γκαρντ και τον Κέσελ στο «4», δοκίμασε διάφορες άμυνες και γενικότερα όλα τα… τεστ ήταν επιτυχημένα.

Αγωνιστική κριτική δεν θα μπορούσε να γίνει για τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και το «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά σίγουρα θα μείνει στη μνήμη όλων για τον πρωτότυπο τρόπο που διάλεξε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος να εκφράσει τα παράπονά του στο διαιτητή Αλέξανδρο Ψαριανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα