ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Ντίμπλερ, ο εκτελεστής!

Σούταρε μόλις ένα δίποντο και δώδεκα τρίποντα, πετυχαίνοντας 21 πόντους... Ο Τζον Ντίμπλερ ήταν εκείνος που "σκότωσε" το Περιστέρι οδηγώντας τον Πανιώνιο στην νίκη με 77-60 στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής.

Πανιώνιος και Περιστέρι μπήκαν στο παρκέ και άρχισαν να βρουν τα πατήματά τους, αλλά οι γηπεδούχοι με ένα επιθετικό τους ξέσπασμα μετά τα πέντε πρώτα λεπτά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να

κλείσουν την πρώτη περίοδο με 21-11.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος κατάφερε να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας, πυροβολώντας κυρίως από την γραμμή του τριπόντου και με τον Τζον Ντίμπλερ σε μεγάλη μέρα. Το τέλος της δεύτερης περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 42-28.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και να κλείνουν την τρίτη περίοδο με 58-43. Η τελευταία περίοδο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Πανιώνιος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Περιστέρι με 77-60. Εκτός από τον Τζον Ντίμπελρ που ήταν εξαιρετικός σε πολύ καλή μέρα ήταν και ο Μάριος Μπατής.

Keywords
Τυχαία Θέματα