Barcelona Open: Ρουντ και Αλιασίμ στους “8”

Ο Κάσπερ Ρουντ έκλεισε γρήγορα το παιχνίδι απέναντι στον Φιλανδό, Εμίλ Ρουσουσβότι επικρατώντας με 6-2, 6-2 σε 75 λεπτά με τον Νορβηγό να γίνεται ο πρώτος χρονικά που παίρνει το εισιτήρια για τα προημιτελικά της Βαρκελώνης. 

Ο φιναλίστ του Miami Open τελείωσε το 1o set μέσα σε περίπου μισή ώρα μετατρέποντας το 2-2 σε 6-2 παραχωρώντας μόλις 2 πόντους στο 1ο service και αξιοποιώντας τις 2

από τις 3 ευκαιρίες του για break. 

Το σερί του Νορβηγού συνεχίστηκε και στο 2ο set φτάνοντας τα 7 σερί κερδισμένα games και στο 3-0. Ο Ρουσουσβόρι μείωσε σε 3-1, όμως από εκεί και πέρα ο Ρουντ όχι μόνο κράτησε το service του, αλλά στο τέλος έφτασε σε νέο break σφραγίζοντας την πρόκριση.

Ο Νορβηγός θα επιστρέψει στο court αργότερα το απόγευμα, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με τον Λορέντζο Σονέγκο. 

Τον Ρουντ στα προημιτελικά ακολούθησε και ο Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ ο οποίος επικράτησε του Φράνσις Τιάφο με 7-5, 6-4 σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες.

Ο Καναδός χρειάστηκε ένα break για να κατακτήσει το 1ο set το οποίο μάλιστα ήταν και καθοριστικό καθώς σημειώθηκε στο 12ο game. Στο 2ο set o Αλιασίμ βρέθηκε πίσω με 3-0, ωστόσο στη συνέχεια με ένα σερί 4-0 πήρε προβάδισμα με 4-3. 

Αν και δεν ήταν αποτελεσματικός στους break-points (4/15) ο Αλιασίμ κατάφερε να φτάσει σε νέο μεγάλο break στο τέλος του αγώνα φτάνοντας στη νίκη και στην πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης για 2η σερί χρονιά.

Στον προημιτελικό που θα ακολουθήσει σε λίγο, ο Καναδός θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε τον Λορέντζο Μουζέτι με 6-4, 7-5. 

ATP 500 BARCELONA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Barcelona Open: Ρουντ και Αλιασίμ στους “8” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα