China Open: Πρεμιέρα για Αλκαράθ και Μεντβέντεφ στο Πεκίνο

Την Παρακευή αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στο Πεκίνο, τόσο ο Κάρλος Αλκαράθ, όσο και ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ ωστόσο κανείς από τους δύο δεν θα αγωνιστεί στο κεντρικό court Capital Group Diamond, το οποίο έχει…καταληφθεί από Κινέζους και Κινέζες, με μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι της Τζέσικα Πεγκούλα – Ντιάν Παρί το οποίο είναι και το μοναδικό στο κεντρικό ταμπλό που δεν έχει κινέζικη συμμετοχή

Ο

Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον (πάντα) επικίνδυνο Γκαέλ Μονφίς, στην 2η αναμέτρηση του “Lotus”, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει όχι πριν τις 07:30 GR. Μεντβέντεφ και Μονφίς έχουν αναμετρηθεί 4 φορές με τους δύο παίκτες να μετρούν από δύο νίκες, με τον τελευταίο τους αγώνα να είναι τον περασμένο Απρίλιο στο Μόντε Κάρλο με νικητή τον Ρώσο. 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Αλκαράθ με τον Τζοβάνι Μπετσί Περικάρ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση (όχι πριν τις 10:00 GR), ενώ στη συνέχεια η πρωταθλήτρια του 2019, Ναόμι Οσάκα θα αντιμετωπίσει την Γιούλια Πουντιτσέβα. 

Πρεμιέρα θα κάνει και ο Αντρέι Ρούμπλεφ κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, σε μια αναμέτρηση με την οποία θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της Παρασκευής στο δεύτερο μεγαλύτερο court του τουρνουά. 

Σημαντικές αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν και στο “Moon” εκεί όπου ο Σταν Βαβρίνκα θα παίξει απέναντι στον lucky loser, Ρομάν Σαφιούλιν (06:00 GR), στη συνέχεια ο Λορέντσο Μουζέτι θα κοντραριστεί με τον Ζιζού Μπεργκς, ενώ θα ακολουθήσει η πρεμιέρα της Πάουλα Μπαντόσα, η οποία θα αναμετρηθεί με την Βουλγάρα Βικτορίγια Τόμοβα. 

Η Ισπανίδα θα αγωνιστεί την Παρασκευή και στο διπλό εκεί όπου μαζί με την Καρολίνα Μούχοβα θα παίξουν κόντρα στις Άννα Ντανίλινα (Καζακστάν) και Ιρίνα Χρομάτσεβα (Ρωσία). 

CHINA OPEN SINGLES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (+5h)

The post China Open: Πρεμιέρα για Αλκαράθ και Μεντβέντεφ στο Πεκίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα