Croatia Open: Έβδομη συνεχόμενη ήττα για τον Ρουν (vids)

Συνεχίζει το αρνητικό σερί για τον Νο27 στον κόσμο Χόλγκερ Ρουν, ο οποίος γνώρισε εκ νέου την ήττα, αυτή την φορά από τον Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράλες (Νο82) για τον γύρο των “16” στο 250άρι του Ούμαγκ.

Ο Δανός που ψάχνει τη νίκη από το Roland Garros, με τελευταία κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά (στις 30 Μαίου), μετρά πλέον 7 συνεχόμενες ήττες και φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με την φόρμα του. Σε κάτι λιγότερο από δύο ώρες ο Ισπανός έφτασε στην ανατροπή και πήρε την πρόκριση για τον

προημιτελικό του Croatia Open με σκορ 3-6, 6-3, 6-3.

Το ξεκίνημα του ματς ήταν πολύ θετικό για τον Ρουν που κατάφερε να κερδίσει σχετικά άνετα το 1ο set. Στο 2ο κομμάτι του παιχνιδιού, ο Ζαπάτα ανέβασε το επίπεδό του και ισοφάρισε, παίζοντας πιο επιθετικά και γρήγορα με τον Δανό να είναι ανήμπορος να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Ισπανού.

Στο 3ο set τα πράγματα πήγαν ακόμη χειρότερα για τον Ρουν που φάνηκε να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στα πόδια του και τον Ισπανό να παίρνει τελικά τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Με 3 breaks στο set ο Ζαπάτα έκλεισε το ματς στο service του και πανηγύρισε την πρώτη πρόκριση σε προημιτελικό της ATP στην καριέρα του.

Στους “8” του Croatia Open ο Ισπανός θα συναντήσει τον Τζούλιο Ζεπιέρι.

Pure passion @bernabezapata1 is through to his first-ever ATP quarter-final with a 3-6 6-3 6-2 comeback victory over Rune!#CroatiaOpenUmag pic.twitter.com/k4rMTz41IQ

Tennis TV (@TennisTV) July 27, 2022

Έξι match points χρειάστηκε ο Γιάνικ Σίνερ για να κλείσει το τελευταίο ματς της ημέρας κόντρα στον Ζαούμ Μουνάρ με 6-4, 6-4. Ο Ιταλός, Νο2 του ταμπλό, στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη Ισπανό, τον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα που με τη σειρά του κέρδισε 3-6, 6-2, 6-3 το Νο5 του ταμπλό, Αλεξ Μολκάν.

Την Πέμπτη το βράδυ (21:30GR) θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση το Νο1 του ταμπλό, Κάρλος Αλκαράθ αντιμετωπίζοντας τον Νόρμπερτ Γκόμπος.

CROATIA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Croatia Open: Έβδομη συνεχόμενη ήττα για τον Ρουν (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα