Indian Wells: Ο Τόμι Πολ “τιμώρησε” τον Ζβέρεφ (vids)

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), ολοκληρώθηκε το τελευταίο ματς της Κυριακής στο κεντρικό court του Indian Wells Tennis Garden, με τον Τόμι Πολ να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ για το 2ο γύρο του BNP Paribas Open.

Ο 24χρονος Αμερικανός που βρίσκεται στο career high Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε 6-2, 4-6, 7-6(2) του Top10 αντιπάλου του, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη καριέρας

επί του Γερμανού σε ισάριθμες αναμετρήσεις (Ακαπούλκο 2020).

Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ζβέρεφ στο tour μετά την αποβολή του από το Abierto Mexicano πριν δύο εβδομάδες, όταν επιτέθηκε με τη ρακέτα του στο διαιτητή της αναμέτρησης για τον 1ο γύρο του διπλού στο Ακαπούλκο.

Η ATP τιμώρησε με 8 εβδομάδες αποκλεισμό τον Γερμανό, σε περίπτωση που υποπέσει σε παρόμοιο παράπτωμα, ωστόσο η “τιμωρία” που του επέβαλε ο Τόμι Πολ ήταν πιο σκληρή…

Ο Πολ κατάφερε να επιστρέψει από break κάτω στο καθοριστικό σετ της αναμέτρησης και μετά από 2 ώρες και 17 λεπτά αγώνα, ολοκλήρωσε μια από τις σπουδαιότερες νίκες της καριέρας του.

TP in IW = @TommyPaul1 gets another top ten scalp in the desert, coming from a break down in the 3rd set to beat Zverev 6-2 4-6 7-6!#IndianWells pic.twitter.com/lOlvbXRRcz

Tennis TV (@TennisTV) March 14, 2022

Στον 3ο γύρο του πρώτου Masters της χρονιάς, ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ ντε Μινόρ, μετά τη νίκη του Αυστραλού επί του συμπατριώτη του Τζον Μίλμαν με 7-6(4), 6-3 λίγο νωρίτερα.

Σπουδαία νίκη σημείωσε και ο Ζαούμ Μουνάρ που κέρδισε με 4-6, 6-4, 7-6(4) τον συμπατριώτη του, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ενώ το εισιτήριο για τον 3ο γύρο εξασφάλισε και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με νίκη 7-6(3), 6-2 επί του Τζόρνταν Τόμπσον.

Στους “32” ο Βούλγαρος θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ ο οποίος νωρίτερα απέκλεισε τον Άντι Μάρει.

Drama in the Armada…#IndianWells pic.twitter.com/oozLQOlN2N

Tennis TV (@TennisTV) March 14, 2022

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Indian Wells: Ο Τόμι Πολ “τιμώρησε” τον Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα