Miami Open: Δύσκολη πρόκριση για τον Ρούμπλεφ (vid)

Την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Miami Open πήρε ο Αντρέι Ρούμπλεφ έστω και δύσκολα, καθώς επικράτησε με 7-6(3), 6-4 του μαχητικού Τζέφρεϊ Τζον Γουλφ, μετά από 101 αγωνιστικά λεπτά.

Στο 1ο set, ο 24χρονος Αμερικανός ξεκίνησε καλύτερος στο κορτ κάνοντας break με το “καλησπέρα”, ενώ ήταν αλάνθαστος στην πρώτη υπεράσπιση του service του (2-0).

Κράτησε τη διαφορά ως έχει μέχρι το 8ο game (5-3), όμως ο No7 του κόσμου επέστρεψε στη διεκδίκηση της πρώτης

στροφής το αγώνα, αρχικά με love game (40-0), μετέπειτα σβήνοντας το αρχικό break του αντιπάλου του, ενώ πήρε και το προβάδισμα στο 11ο game (6-5).

Ο Γουλφ οδήγησε το παιχνίδι στο tie-break κρατώντας τον 25χρονο Ρώσο στο μηδέν (6-6), και εκεί μετά από 8 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα, ο Αντρέι κέρδισε με επιμέρους σκορ 7-3, για να βάλει τα θεμέλια της straight νίκης (7-6(3)).

Στο 2ο μέρος, και πάλι ο Αμερικάνος σέρβιρε πρώτος και κρατούσε ένα ισχνό προβάδισμα μέχρι και τα μέσα του δεύτερου set, όμως ο Ρούμπλεφ έβρισκε συνεχώς απάντηση και μέχρι το 6ο game το σκορ ήταν ισόπαλο (3-3).

Στο αμέσως επόμενο ήρθε και το 2ο break του Ρώσου, ενώ κρατώντας τον No.50 στους δύο πόντους πήρε ασφαλή απόσταση (5-3). Ο Τζέφρεϊ μείωσε προσωρινά τη διαφορά, αλλά με ένα μεγάλο hold ο Ρούμπλεφ πήρε τη νίκη και εξασφάλισε την παρουσία του στον επόμενο γύρο της Φλόριντα (6-4).

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-6h)

The post Miami Open: Δύσκολη πρόκριση για τον Ρούμπλεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα