Paris Masters: Βράδυ Δευτέρας η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο κρίσιμο Paris Masters κόντρα στον lucky loser Ισπανό, Ρομπέρτο Καρβάλες Μπαένα (No54), σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει περίπου στις 20:00 GR και θα είναι το προτελευταίο παιχνίδι του κεντρικού court. 

Ο Μπαένα, ο οποίος ηττήθηκε από τον Λορέντσο Σονέγκο στον 2ο προκριματικό γύρο, θα συναντήσει τον Τσιτσιπά για 4η φορά στην καριέρα του, την 1η εκτός χωμάτινης

επιφάνειας, με τον Ισπανό να μετράει 3 ισάριθμες ήττες με την πιο πρόσφατη αυτή τον περασμένο Απρίλιο στο τουρνουά της Βαρκελώνης.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας θα ξεκινήσει στις 12:00 GR με τον Τόμας Μάχατς να αντιμετωπίζει τον Άρθουρ Ρίντερκνες, στη συνέχεια ο Κουεντάν Αλίς θα παίξει με τον Φραντσίσκο Σερούντολο, για να ακολουθήσει το παιχνίδι του Ούγκο Αμπέρ κόντρα στον Μπράντον Νακασίμα. 

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Τσιτσιπά με τον Μπαένα θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Αντριάν Μαναρινό με τον Τομ Πολ στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της Δευτέρας στο κεντρικό court. 

Τη Δευτέρα θα γίνει και το παιχνίδι του Νούνο Μπόρζες με τον Αλεχάνδρο Ταβίλο με τον νικητή να αντιμετωπίζει στον 2ο γύρο έναν εκ των Τσιτσιπά και Μπαένα. 

Πρόγραμμα – 1ος γύρος 

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

Court Central 

Τόμας Μάχατς – [WC] Άρθουρ Ρίντερκνες (12:00 GR)[Q] Κουεντάν Αλίς – Φραντσίσκο Σερούντολο[15] Ούγκο Αμπέρ – Μπράντον Νακασίμα[10] Στέφανος Τσιτσιπάς – [LL] Ρομπέρτο Καρβάλες Μπαένα (20:00 GR)[WC] Αντριάν Μαναρινό – [11] Τόμι Πολ (21:30 GR)

Court 1 

Τζόρνταν Τόμπσον – Πέδρο Μαρτίνεθ (12:00 GR)Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι – Ζινζέν ΖανγκΣεμπάστιαν Μπαέζ – [Q] Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα[Q] Φάμπιο Φονίνι – Αλεξάντερ Μπούμπλικ (16:30 GR)Νίκολας Τζάρι – [Q] Λορέντσο Σονέγκο

Court 2 

Λουτσιάνο Νταρντέρι – Τάλον Χρίκσπουρ (12:00 GR)[Q] Γιουτσένγκ Σανγκ – [Q] Μάρκος Γκιρόν (14:30 GR)Νούνο Μπόρζες – Αλεχάνδρο Ταβίλο (20:00 GR)

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Paris Masters: Βράδυ Δευτέρας η πρεμιέρα του Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα