Phoenix Challenger: Ο τίτλος στον Νούνο Μπόρζες (vid)

Την κατάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου στην έως τώρα καριέρα του πανηγυρίζει ο Νούνο Μπόρχες. Ο Πορτογάλος συνεχίζει αυτή την σεζόν στο ATP Challenger Tour να παίρνει νίκες και τρόπαια και αυτό έκανε στο Arizona Tennis Classic.

Ο 26χρονος έφτασε τις 10 διαδοχικές νίκες μέσα στο 2023 κάνοντας την ανατροπή στον τελικό για να επιβληθεί του Αλεξάντερ Σεβτσένκο, ο οποίος άρχισε από τα προκριματικά, με 4-6 6-2 6-1. “Πάρα πολύ υπερήφανος,

πάρα πολύ χαρούμενος, δεν ξέρω αν θα είμαι ικανός να κοιμηθώ απόψε”, είπε ο νικητής. “Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να πω, ήμουν στα προκριματικά όταν δήλωσα συμμετοχή αλλά βρέθηκα την τελευταία στιγμή στο κυρίως ταμπλό. Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά συνέχισα να παλεύω στο κάθε ματς”.

Έχοντας αρχίσει με νίκη απέναντι στον νούμερο 38 Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο Μπόρζες επικράτησε στην συνέχεια των Ρόμαν Σαφιούλιν, Αλεξέι Πόπιριν, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ και στον τελικό του Σεβτσένκο φτάνοντας τους τέσσερις τίτλους σε επίπεδο Challenger. O νούμερο 1 της Πορτογαλίας είχε εξαιρετική κάλυψη του court και έμεινε σταθερός στο service παίρνοντας τους 15 από τους 21 πόντους από το δεύτερο και πλέον βρίσκεται για πρώτη φορά στο νούμερο 68 της παγκόσμιας κατάταξης.

The post Phoenix Challenger: Ο τίτλος στον Νούνο Μπόρζες (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Phoenix Challenger, Νούνο Μπόρζες,Phoenix Challenger, nouno borzes