Phoenix: Μπόρζες και Σεβτσένκο στον τελικό (vids)

Αλεξάντερ Σεβτσένκο και Νούνο Μπόρζες συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στην σεζόν του ATP Challenger Tour καθώς τώρα θα αναμετρηθούν στον τελικό του Arizona Tennis Classic.

Εξαιτίας της βροχής νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η δράση της ημέρας περιλάμβανε τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς. Ο Σεβτσένκο, που άρχισε

από τα προκριματικά, νίκησε τον νούμερο 1 του ταμπλό Ματέο Μπερετίνι, φτάνοντας για δεύτερη φορά σε τελικό ενώ ο Μπόρζες έφτασε τις 9 διαδοχικές νίκες.

Ο 22χρονος Σεβτσένκο άρχισε την ημέρα νικώντας τον νούμερο 23 κόσμου Μπερετίνι με 6-4 3-6 6-3 και λίγες ώρες μετά επέστρεψε στο court για να κάνει την ανατροπή και να επιβληθεί του Κεντάν Αλίς με 6-7(3) 6-4 6-3. Νωρίτερα φέτος πήρε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του στο Tenerife Challenger-1 και μετράει ρεκόρ στο 2023 9 νικών και τριών ηττών.

Ο Μπόρζες που για πρώτη φορά στην καριέρα του βρίσκεται τόσο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, στο νούμερο 78, πήρε τον τίτλο τον περασμένο μήνα στο Μοντερέι. Ο Πορτογάλος νίκησε τον Αυστραλό Αλέι Πόπιριν στα 3 sets προτού επικρατήσει και του Γερμανού Γιαν-Λέναρντ Στρουφ σε μία ώρα και 7 λεπτά με 6-4 6-2.

Στα διπλά Χιούγκο Νις και Γιαν Ζιελίνσκι, που έφτασαν στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, νίκησαν 6-4 6-2 τους Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και Πέδρο Μαρτίνεθ και θα διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στους Αμερικανούς Ναθάνιελ Λάμονς και Τζάκσον Γουίθροου που επιβλήθηκαν με 6-7(7) 6-4 10-4 των Τζούλιαν Κας και Χένρι Πάτεν.

The post Phoenix: Μπόρζες και Σεβτσένκο στον τελικό (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα