Santa Marina Cup: Στα προημιτελικά η Ματούλα

Η Μάρθα Ματούλα συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο τουρνουά των 15.000$ στη Σωζόπολη, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί της Ρουμάνας Οάνα Γκαβρίλα με 6-2, 6-0 εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα προημιτελικά.

Η Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε μόλις 64 λεπτά για να φτάσει στην πρόκριση έχοντας εξαιρετικά ποσοστά στο service τελειώνοντας το παιχνίδι με 74% κερδισμένους πόντους στο 1ο (17/23) και με 58% στο 2ο (11/19), ενώ είχε και 6/11 break-points. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η 24χρονη από το 2-2 του 1ου set και

μετά, κατέκτησε και τα 10 τελευταία games(!) φτάνοντας σε μια εύκολη πρόκριση. 

Επόμενη πρόκληση για την Ματούλα είναι η Γαλλίδα και Νο4 του ταμπλό Σελένα Γιανισίγιεβιτς, η οποία με τη σειρά της επικράτησε της Ιταλίδας και προερχόμενης από τα προκριματικά Κιάρα Τζιρέλι με 6-1, 6-4.

Λύγισε στις “16” η Χριστοφή

Εξαιρετική παρουσία στο 3ο και τελευταίο τουρνουά της Σωζόπολης, είχε και η Έλενα Χριστοφή, η οποία “πλήρωσε” την αναβολή του 1ου γύρου (λόγω βροχόπτωσης), καθώς την Πέμπτη (14/10) χρειάστηκε να παίξει δύο αγώνες. 

Στον πρώτο, απέναντι στην Ρωσίδα Ντάρια Ζελίνσκαγια, η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εκπληκτική και με 6-3, 6-3 μετά από 2 ώρες, πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά. 

Η προερχόμενη από τα προκριματικά Χριστοφή, επέστρεψε στο κορτ λίγες ώρες αργότερα για να αντιμετωπίσει την Βουλγάρα και Νο3 του ταμπλό, Τζούλια Τερζίσκα από την οποία και ηττήθηκε με 6-0, 6-3, μετά από 74 λεπτά. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Santa Marina Cup: Στα προημιτελικά η Ματούλα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα