Shanghai Masters: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στη Σαγκάη

Με τους δύο ημιτελικούς συνεχίζεται το Σάββατο η δράση στο φετινό Shanghai Masters, από τους οποίους θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού. 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 09:00 GR με τον ημιτελικό του διπλού, Πάβλασεκ (Τσεχία)/Ροζέρ (Ολλανδία) – Γκονζάλες/Μολτένι (Αργεντινή), με τους νικητές να αντιμετωπίζουν τους Κούλχοφ (Ολλανδία)/Μέκτιτς (Κροατία) που έχουν προκριθεί στον τελικό από την Παρασκευή. 

Όχι πριν από τις 11:30 GR θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός στο μονό με τον Γιάνικ Σίνερ

να αντιμετωπίζει τον Τόμας Μάχατς, ο οποίος έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προημιτελικό της Πέμπτης κερδίζοντας τον Κάρλος Αλκαράθ. 

Οι δύο παίκτες έχουν αναμετρηθεί μια φορά, στο φετινό Miami Open, εκεί όπου ο Σίνερ επικράτησε εύκολα στα προημιτελικά, με 6-4, 6-2. 

Στη συνέχεια (όχι πριν τις 14:00 GR) θα διεξαχθεί και ο δεύτερος ημιτελικός με τον 4 φορές πρωταθλητή του τουρνουά, Νόβακ Τζόκοβιτς να συγκρούεται με τον φιναλίστ του φετινού US Open, Τείλορ Φριτς, ο οποίος θα προσπαθήσει να “σπάσει” την…τραγική παράδοση απέναντι στον Σέρβο, έχοντας ηττηθεί και στις 9 μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

Τελευταία συνάντηση ήταν στα προημιτελικά του φετινού Australian Open, με τον Τζόκοβιτς να επικρατεί στα 4 set, ενώ αυτός θα ειναι ο δεύτερος ημιτελικός τους μετά από εκείνο στα ATP Finals του 2022 όπου ο Σέρβος κέρδισε δύσκολα με δύο tie-break. 

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 

Stadium Court  – Ημιτελικά

Πάβλασεκ/Ροζέρ – Γκονζάλες/Μολτένι (09:00 GR)[1] Γιάνικ Σίνερ – Τόμας Μάχατς (όχι πριν τις 11:30 GR)[4] Νόβακ Τζόκοβιτς – [7] Τέιλορ Φριτς  (όχι πριν τις 14:00 GR)

SHANGHAI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (+5h)

The post Shanghai Masters: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στη Σαγκάη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα