Swiss Open: Back to back σε προημιτελικά ο Τιμ (vids)

Ο Ντόμινικ Τιμ συνεχίζει να βρίσκει ρυθμό με τον Αυστριακό να επικρατεί με 7-6(6), 6-3 του Αργεντινού και Νο125 του κόσμου, Φεντερίκο Ντελμπόνις εξασφαλίζοντας την παρουσία του σε προημιτελική φάση για 2η σερί εβδομάδα μετά το Μπάσταντ.

Ο πρώην Νο3 της κατάταξης, χρειάστηκε περίπου 2 ώρες στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση (αναβλήθηκε την Τετάρτη λόγω βροχής), με τη διαφορά ανάμεσα από τους δύο παίκτες να την κάνει οι κερδισμένοι πόντοι στο 1ο service εκεί όπου ο Τιμ

είχε 81% (29/36), με τον Ντελμπόνις να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 62%. 

Διαφορά υπήρξε και στις επιστροφές με τον Τιμ να βελτιώνεται και σε αυτό το κομμάτι όσοι περνάει ο καιρός, καθώς στο παιχνίδι με τον Ντελμπόνις είχε 39% έναντι 30% του αντιπάλου του. 

Ωστόσο το “κλειδί” ήταν τα δύο μεγάλα set-point που έσβησε ο Αυστριακός στο tie-break του πρώτου σετ στο οποίο όμως είχε την ευκαιρία να το κλείσει στο service του. 

Προηγήθηκε με 4-2, βρίσκοντας πρώτος break, ενώ στη συνέχεια πήρε τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το set όντας μπροστά με 5-3. 

Ωστόσο, ο Ντελμπόνις πήρε τρεις γρήγορους πόντους (0/40) έφτασε σε τριπλό break-point και στη συνέχεια πήρε πίσω το χαμένο του service μειώνοντας σε 5-4 και αμέσως μετά ισοφαρίζοντας σε 5-5. 

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Αργεντινός έφτασε και σε διπλό set-point (4/6, 5/6) στο tie-break που ακολούθησε, ωστόσο ο Τιμ κατάφερε να πάρει τους επόμενους τρεις πόντους και να φτάσει στην κατάκτηση του set και στο 1-0. 

As clutch as it gets @domithiem #SwissOpenGstaad pic.twitter.com/osLMmsw1Ex

Tennis TV (@TennisTV) July 21, 2022

Στο 2ο σκέλος τα πράγματα ήταν μάλλον πιο εύκολα για τον Τιμ, ο οποίος με δύο break, ένα στην αρχή (2-1) κι ένα στο τέλος (6-3) έφτασε στη νίκη και στην πρόκριση στα προημιτελικά του ελβετικού τουρνουά. 

A @domithiem special #SwissOpenGstaad pic.twitter.com/pQMKEhGlgO

Tennis TV (@TennisTV) July 21, 2022

Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Περουβιανός και Νο115 του κόσμου, Χουάν Πάμπλο Βαρίλας, ο οποίος έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με 7-6(3), 7-5. Σε περίπτωση νίκης ο Τιμ θα επιστρέψει στο Top-200 μετά από τον περασμένο Ιούνιο. 

ATP GSTAAD SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Swiss Open: Back to back σε προημιτελικά ο Τιμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα