WTA Finals: Με Γκαρσία στα ημιτελικά η Σάκκαρη (vids)

Την Καρολίν Γκαρσία θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση των φετινών WTA Finals, η Μαρία Σάκκαρη.

Η 29χρονη Γαλλίδα, στην 2η παρουσία της σε τελικούς της WTA (2017), τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11) κατάφερε να κερδίσει το “do or die” ματς κόντρα στη Ντάρια Κασάτκινα και “σφράγισε” τη 2η θέση στο Tracy Austin Group, “πέφτοντας” πάνω στη Μαρία Σάκκαρη.

Μετά από 2,5 ώρες μάχης, η Γκαρσία επικράτησε

της Νο8 του ταμπλό, με 4-6, 6-1, 7-6(5), και προκρίθηκε στον 2o σπουδαιότερο ημιτελικό της μέσα στο 2022, μετά από αυτόν που έπαιξε στο US Open, πριν μερικές εβδομάδες.

Ending it with one of the BEST match points of the year

An absolutely INCROYABLE win from @CaroGarcia to cement her spot in the final 4!#WTAFinals pic.twitter.com/UVotvBoENw

wta (@WTA) November 5, 2022

Η Γκαρσία, με την επικράτηση κόντρα στη Ρωσίδα, έφτασε τις δυο νίκες στη φετινή διοργάνωση και “καπάρωσε” τη 2η θέση του ομίλου της, πίσω από την ανίκητη, Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία από τη 2η κιόλας αγωνιστική, είχε “κλειδώσει” την πρωτιά.

Σάκκαρη και Γκαρσία, θα τεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Τέξας, με φόντο την είσοδο στον μεγάλο τελικό, τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/11). Ίγκα Σφιόντεκ και Αρίνα Σαμπαλένκα, θα συνθέσουν τον έτερο ημιτελικό των φετινών WTA Finals.

ALLEZ!!!

Just look at that reaction from @CaroGarcia #WTAFinals pic.twitter.com/lRpdFDrIzV

wta (@WTA) November 5, 2022

Σε κυρίως ταμπλό WTA τουρνουά, Σάκκαρη και Γκαρσία έχουν κοντραριστεί δυο φορές στο παρελθόν, με τη Γαλλίδα και Νο6 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη, να έχει υπέρ της με 2-0 το Η2Η.

Το 2017, η 29χρονη είχε κερδίσει τη Μαρία στα ημιτελικά του WTA 1000 τουρνουά της Γουχάν, στην Κίνα. Φέτος, επικράτησε στα τρία sets της 27χρονης Ελληνίδας, στη φάση των “32” του WTA 1000 τουρνουά του Σινσινάτι.

Οι ημιτελικοί των φετινών WTA Finals

23:30GR Σάκκαρη – Γκαρσία
03:00GR Σφιόντεκ – Σαμπαλένκα

WTA FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post WTA Finals: Με Γκαρσία στα ημιτελικά η Σάκκαρη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα