Wimbledon: Εξασφάλισε την wild card η Σερίνα

Η επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς στο Wimbledon επιβεβαιώθηκε την Τρίτη, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν τις 6 από τις 8 συνολικά κάρτες ελευθέρας που θα δοθούν με τη Σερίνα Γουίλιαμς να παίρνει μια από αυτές. 

Singles wild cards at Wimbledon:

Van Rijthoven! Wawrinka! …. S-E-R-E-N-A!!!!! pic.twitter.com/Mg8VrQu7xW

Chris Oddo (@TheFanChild) June 14, 2022

Η Αμερικανίδα και 23 φορές κάτοχος Grand Slam έχει να αγωνιστεί πριν από ακριβώς 12 μήνες και πλέον η 40χρονη ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη επιστροφή η οποία θα γίνει και με διαφορετικό προπονητή καθώς αναμένεται να κατέβει στους αγώνες έχοντας πλάι της τον Έρικ Χέτσμαν, συνεργαζόταν με την Βίνους, μετά από το “διαζύγιο” με τον Πατρίκ Μουράτογλου. 

Ωστόσο, πριν από το Λονδίνο, η Γουίλιαμς θα αγωνιστεί στα διπλά του Ίστμπουρν που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, έχοντας ως παρτενέρ την Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ. Αυτή θα είναι η μόλις 3η φορά που η Αμερικανίδα θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο τουρνουά μετά τις παρουσίες της το 2008 και το 2011. 

“Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στο διεθνές τουρνουά του Ίστμπουρν και γενικότερα στο γρασίδι μια επιφάνεια που σημείωσα αρκετές επιτυχίες στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να παίξω ξανά μπροστά σε κόσμο.”, δήλωσε η 40χρονη. 

The post Wimbledon: Εξασφάλισε την wild card η Σερίνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα