Αλκαράθ: Από τα δάκρυα στην υπερηφάνεια (vid)

10:31 5/8/2024 - Πηγή: Tennis24

Χρειάστηκε να περάσουν λίγες ώρες για να συνέλθει από την έκρηξη συναισθημάτων που ακολούθησε τον συναρπαστικό τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο Παρίσι.

Ο Κάρλος Αλκαράθ, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, δεν μπόρεσε να μιλήσει στον συμπατριώτη του Άλεξ Κορέτσα για λογαριασμό του Eurosport, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά

του…

View this post on Instagram

A post shared by Tennis24 (@tennis24gr)

Λίγο αργότερα, όμως, ο 21χρονος Ισπανός ένιωσε αυτό που έπρεπε: υπερήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλε και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου για τη χώρα του, στο ντεμπούτο του σε Ολυμπιάδα.

“Φεύγω με το ασημένιο μετάλλιο και το κεφάλι ψηλά μετά από φοβερή μάχη σήμερα. Συγχαρητήρια Νόλε για το χρυσό μετάλλιο που τόσο πολύ ήθελες” έγραψε στα social ο Αλκαράθ.

Me voy con una medalla de plata increíble y con la cabeza alta después de una tremenda batalla hoy! Enhorabuena @DjokerNole por ese oro que tanto has buscado

Getty pic.twitter.com/yNgwBilVBO

— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz) August 4, 2024

O Αλκαράθ, με δηλώσεις του στο NBC, είπε: “Ήθελα πολύ να κερδίσω αλλά πρέπει να είμαι υπερήφανος για το ασημένιο μετάλλιο. Χτίζω μια πραγματικά σπουδαία καριέρα και ελπίζω να συνεχίσω. Ειλικρινά, είμαι πολύ υπερήφανος γι’αυτή τη θέση. Είμαι υπερήφανος που φέρνω ένα μετάλλιο για την Ισπανία.

“Είμαι βέβαιος ότι θα έρθει η ώρα μου και μια μέρα θα κερδίσω το χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μου. Θα περιμένω αυτή τη στιγμή και θα δουλέψω για να το πετύχω. Τώρα, πρέπει να χαρώ με το ασημένιο που είναι επίσης σπουδαίο”

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το ματς, ο Αλκαράθ τόνισε: “Είναι οδυνηρό να χάνω με αυτόν τον τρόπο. Είχα τις ευκαιρίες μου. Δεν μπόρεσα να τις αξιοποιήσω. Ο Νόβακ έπαιξε σπουδαίο τένις. Στις δύσκολες στιγμές, ανέβασε το επίπεδό του. Έπαιξε απίστευτα.

“Είμαι πολύ απογοητευμένος αλλά φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Έδωσα ότι είχα. Είμαι υπερήφανος με τον τρόπο που αγωνίστηκα σήμερα”

The post Αλκαράθ: Από τα δάκρυα στην υπερηφάνεια (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα