Αλκαράθ: “Θα μείνω στο Λονδίνο και θα προπονηθώ σκληρά”

Απογοητευμένος αλλά και αποφασισμένος να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά τις επόμενες ημέρες προκειμένου να είναι πιο έτοιμος στο Wimbledon, δήλωσε ο Κάρλος Αλκαράθ μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Cinch Championships του Λονδίνου.

Ο 21χρονος Ισπανός, ηττήθηκε με 7-6(3), 6-3 από τον φορμαρισμένο Τζακ Ντρέιπερ στο 2ο γύρο του Queen’s Club και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο γρασίδι εδώ και δύο χρόνια, αδυνατώντας να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Λονδρέζικο

τουρνουά.

It was not the result I wanted … Now it is time to think about Wimbledon! Congratulations @jackdraper0 for the win and good luck for the rest of the tournament @QueensTennis

Getty pic.twitter.com/7ZFqKRHcHl

— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz) June 20, 2024

Τώρα, ο Αλκαράθ που υποχωρεί στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, θα επιδιώξει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το Wimbledon που επίσης καλείται να υπερασπιστεί.

“Φυσικά είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τις ήττες, αλλά νομίζω ότι είναι μέρος της ζωής μας. Πρέπει να το αντιμετωπίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Μετά τις ήττες, πρέπει να κρατάμε τα θετικά πράγματα και φυσικά τα αρνητικά μόνο για να βελτιωθούμε στο επόμενο τουρνουά.

“Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να είσαι καλύτερος στο χορτάρι είναι να μείνεις εδώ, να προπονηθείς με παίκτες, να δουλέψεις πάνω στην κίνηση και σε συγκεκριμένα πράγματα. Στην Ισπανία δεν έχουμε γήπεδα με γρασίδι για προπόνηση. Είμαστε κοντά στο Wimbledon οπότε το συντομότερο δυνατόν θα επικεντρωθώ στις προπονήσεις με παίκτες και ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερος” είπε ο Αλκαράθ στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου από το Queens.

Ο Αλκαράθ που δεν είχε τον Χουάν Κάρλος Φερέρο μαζί του στο Λονδίνο, αναμένει τον προπονητή του σε λίγες ημέρες και δηλώνει διψασμένος να συνεχίσει την προσπάθεια.

“Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ διψασμένος να γίνω καλύτερος, να προπονηθώ και μόνο αυτό μπορώ να κάνω. Είμαι ενθουσιασμένος για το Wimbledon. Φυσικά και θέλω να κατακτώ οποιονδήποτε τίτλο σε τουρνουά που παίζω αλλά το Wimbledon είναι ακόμα πιο ξεχωριστό. Έχω χρόνο και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο πρώτο μου ματς στο Center Court.

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-2h)

The post Αλκαράθ: “Θα μείνω στο Λονδίνο και θα προπονηθώ σκληρά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα