“Αλώβητος” στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ (vids)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πέτυχε την 8η σερί νίκη του στο Tour, κερδίζοντας τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, στο Σινσινάτι.

Ο 25χρονος Ρώσος έχασε μόλις έξι games από τον Βούλγαρο αντίπαλό του και προκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στα προημιτελικά του Western & Southern Open, όπου θα συναντήσει τον πολύ φορμαρισμένο φέτος, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, ο Μεντβέντεφ επικράτησε του Νο21 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης με 6-3, 6-3 και συνεχίζει να καλπάζει

στο Αμερικανικό swing.

Can’t get enough of this camera angle

Appreciate @DaniilMedwed and @GrigorDimitrov‘s greatness through this 34-shot rally!#CincyTennis pic.twitter.com/MI5zijY5oh

Tennis TV (@TennisTV) August 19, 2021

Ο Νο1 του ταμπλό στο Masters του Σινσινάτι, “πλήγωσε” τον Ντιμιτρόφ πίσω από το 2ο σερβίς του, όπου κέρδισε 15/21 πόντους που παίχτηκαν εκεί, αναγκάζοντας τον 30χρονο σε μόλις 29% επιτυχίας στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Με 4/10 ευκαιρίες για break ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Μεντβέντεφ, που έκανε από δυο breaks σε κάθε set, για να φτάσει στην άνετη επικράτηση.

Μπορεί ο Ντιμιτρόφ να μην έπαιξε άσχημα, όμως ο Ρώσος είχε τις απαντήσεις σε κάθε τι δοκίμαζε ο αντίπαλός του, με αποτέλεσμα να προκριθεί με εμφατικό τρόπο, δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον τελευταίο καιρό, σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται.

Όσον αφορά τον Μπούστα, ο Ισπανός επικράτησε του Χούμπερτ Χούρκατς με 7-6(6), 7-6(3) και “σφράγισε” το εντυπωσιακό rematch των προημιτελικών του Ολυμπιακού τουρνουά στο Τόκιο.

Τότε, ο Νο13 τενίστας του κόσμου είχε αποκλείσει τον Μεντβέντεφ και τον είχε θέσει εκτός ζώνης μεταλλίων.

32 shots of PURE quality!

Truly a blessing to watch @grigordimitrov in this kind of form #CincyTennis pic.twitter.com/n70oZ41N51

Tennis TV (@TennisTV) August 19, 2021

WESTERN & SOUTHERN OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Αλώβητος” στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα