“Άνετος” Φέντερερ συνεχίζει στο Wimbledon! – VIDEO

18:33 4/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Με δυσκολίες μόνο στο δεύτερο σετ κόντρα στον νεαρό Βρετανό, Τζέι Κλαρκ, ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε με άνεση στον επόμενο γύρο του Wimbledon!

“Σφαίρα” στον τρίτο γύρο του Wimbledon προκρίθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ!

Ο 37χρονος Ελβετός έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον εντελώς άπειρο

σε αυτό το επίπεδο αγώνων, Τζέι Κλαρκ ο οποίος στάθηκε, παρόλα αυτά, αξιοπρεπώς, δίχως όμως να πάρει κάτι από το ματς, 6-1, 7-6(3), 6-2.

Άνετα και εύκολα, με εξαίρεση μόνο ένα αγχωτικό δεύτερο σετ για τον Φέντερερ με τον Κλαρκ να φτάνει δύο πόντους μακριά από την ισοφάριση, ο κάτοχος οκτώ Wimbledon βρίσκεται στους “32” της διοργάνωσης όπου περιμένει, λογικά, τον Λούκα Πούιγ.

Πολύ καλός ο Φεντ, έδειξε για δεύτερο σερί παιχνίδι στο Λονδίνο, κόντρα σε τενίστα πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας από αυτόν βέβαια, ότι “πατάει” καλά και έχει όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού του σε ικανοποιητική, το λιγότερο, κατάσταση ώστε να είναι “πανέτοιμα” στη δεύτερη εβδομάδα αγώνων όπου θα κριθεί και ο τίτλος.

Σε αντίθεση με τον πρώτο του αγώνα στο Λονδίνο, αφενός μεν δεν έχασε σετ, αφετέρου δεν υπέστη break ούτε μία φορά ενώ ήταν και πάλι εξαιρετικός από τη βασική γραμμή με το forehand να είναι πραγματικά…τηλεκατευθυνόμενο στέλνοντας τη μπάλα όπου θέλει ο “Βασιλιάς”!

Τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα για τον “Μαέστρο” θα πρέπει να εξαχθούν από το πιο ανταγωνιστικό δεύτερο σετ, στο οποίο έβγαλε αντίδραση στην πιεστική κατάσταση του 4-5 και 15-30 στο σερβίς αλλά και στο tie break όταν και έμεινε με mini break πίσω πριν αντιστρέψει εντελώς την κατάσταση με άψογες επιλογές.

Ακόμα λιγότερους πονοκεφάλους δίνει και ο αποκλεισμός του Τζον Ίσνερ που είναι πάντα ένας “άβολος” αντίπαλος και ήταν πιθανός ανταγωνιστής του Ρότζερ στα προημιτελικά και πλέον, ο Κέι Νισικόρι φαντάζει το πιο “ηχηρό” εμπόδιο για τον Ροτζ πριν φτάσει, ήδη, στον ημιτελικό γύρο…

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW |OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Άνετος” Φέντερερ συνεχίζει στο Wimbledon! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα