Ανίκητη η Σφιόντεκ, κέρδισε και την Κβίτοβα (vid)

Ούτε η Πέτρα Κβίτοβα, πρώην Νο2 στον κόσμο, κατάφερε να σταματήσει την τρελή κούρσα της Ίγκα Σφιόντεκ στα τελευταία τουρνουά.

Η 20χρονη Πολωνή, επικράτησε ελεγχόμενα 6-3, 6-3 της πανίσχυρης Τσέχας και σημείωσε την 15η συνεχόμενη νίκη της στο WTA Tour, προερχόμενη από back-to-back τίτλους σε WTA 1000 (Ντόχα, Indian Wells).

Έχοντας εξασφαλίσει το Νο1 της κατάταξης, μετά την απόσυρση

της Άσλει Μπάρτι, η Σφιόντεκ συνεχίζει εντυπωσιακά και στο Μαϊάμι, δείχνοντας να μην έχει αντίπαλο αυτή την περίοδο στο tour.

Η Σφιόντεκ χρειάστηκε μόλις 77 λεπτά για να φτάσει στη νίκη επί της Κβίτοβα και δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να δημιουργήσει υποψία για break.

“Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή την αυτοπεποίθηση που έχω χτίσει από το ξεκίνημα στην Ντόχα. Τρέχω ένα σερί και θέλω να το συνεχίσω. Είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω καλά, είμαι υγιής και μπορώ να ανταγωνιστώ τενίστριες όπως η Πέτρα. Είναι θρύλος” είπε η Σφιόντεκ αμέσως μετά.

Στα ημιτελικά του Miami Open, η Πολωνή θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πέγκουλα η οποία νωρίτερα εξασφάλισε με απόσυρση την πρόκριση στις “4” της διοργάνωσης, αφού η Πάολα Μπαντόσα εγκατέλειψε στα μέσα του εναρκτήριου σετ.

WTA MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Ανίκητη η Σφιόντεκ, κέρδισε και την Κβίτοβα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα