Μάρεϊ: “Θαυμάζω Γκασκέ και Βαβρίνκα”

Ο Άντι Μάρεϊ εξέφρασε το θαυμασμό του για τους βετεράνους Στάνισλας Βαβρίνκα και Ρισάρ Γκασκέ αποκαλύπτοντας ότι διατηρεί επικοινωνία μαζί τους.

Ο Μάρει έχει αντιμετωπίσει 13 φορές τον Γκασκέ στην καριέρα του ενώ 22 φορές έχει βρεθεί αντίπαλος του Ελβετού Σταν Βαβρίνκα. Ο 35χρονος Βρετανός, που πέρασε στο δεύτερο γύρο του Indian Wells μετά τη νίκη στα 3 σετ επί του Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι, μίλησε για τις σχέσεις του με τον Βαβρίνκα που επίσης έχει ταλαιπωρηθεί

από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια.

“Εγώ και ο Σταν πάντα ήμασταν σε επικοινωνία κατά τη διάρκεια τραυματισμών”, είπε ο Μάρεϊ όταν ο Βαβρίνκα πήρε τη νίκη στον πρώτο γύρο απέναντι στον Αλεξάνταρ Βούκιτς έχοντας μείνει μακριά από το τουρνουά για 4 χρόνια. “Δεν εννοώ καθημερινά αλλά πάντα στέλναμε μηνύματα ο ένας στον άλλον”.

Ο Γκασκέ δείχνει αναγεννημένος νικώντας τον Βρετανό Κάμερον Νόρι στο ASB Classic του Όκλαντ τον Ιανουάριο και πέρασε στο δεύτερο γύρο του Indian Wells για πρώτη φορά από το 2016 νικώντας στα 3 σετ τον Κροάτη Μπόρνα Γκόγιο.

“Χαίρομαι πολύ για τον Γκασκέ επειδή πήρε το τουρνουά στο Όκλαντ νωρίτερα φέτος. Πιστεύω ότι μερικές φορές δεν έχει τον σεβασμό που αξίζει. Ήταν ένας απίστευτος παίκτης για πολύ καιρό και αγαπώ να βλέπω παίκτες που δεν είναι στην ακμή τους. Παραμένουν εδώ, τα δίνουν όλα, αγωνίζονται επειδή αγαπούν το άθλημα”.

Στους “32” ο Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Τζακ Ντρέιπερ, ενώ ο Βαβρίνκα θα έχει πιο δύσκολο έργο καθώς θα παίξει κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε.

The post Μάρεϊ: “Θαυμάζω Γκασκέ και Βαβρίνκα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα