Αποθέωση για Αλκαράθ από κοινό και Ναδάλ (vids)

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τους δύο πιο φορμαρισμένους τενίστες αυτή τη στιγμή στο ATP Tour.

Ράφαελ Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ μας χάρισαν ένα σπουδαίο ημιτελικό στο BNP Paribas Open με την εμπειρία του 35χρονου να υπερτερεί στο τέλος του ταλέντου και του νεανικού ενθουσιασμού του 18χρονου συμπατριώτη του.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 4-6, 6-3 του Αλκαράθ,

σημείωσε την 20η συνεχόμενη νίκη του στο φετινό tour (20-0) και προκρίθηκε στον 53o Masters τελικό της καριέρας του (36-16). Είναι μια νίκη από το να ισοφαρίσει τον ρέκορντμαν Τζόκοβιτς που έχει 37 Masters καριέρας.

Ο Κάρλος Αλκαράθ έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη κόντρα στο είδωλό του και η υπερπροσπάθεια που κατέβαλε συγκίνησε το αμερικανικό κοινο το οποίο του χάρισε ένα μοναδικό standing ovation καθώς αποχωρούσε από το κεντρικό court. Πραγματική αποθέωση…

The perfect send off…@RafaelNadal @alcarazcarlos03 pic.twitter.com/tYKrAAe7QQ

Tennis TV (@TennisTV) March 20, 2022

Ο 18χρονος που θα σκαρφαλώσει στο Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης μετά την πρώτη του συμμετοχή σε ημιτελικό Masters διοργάνωσης, γνώρισε την αποθέωση και από τον Ράφαελ Ναδάλ στην on court συνέντευξη του 35χρονου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα στον τελικό. Σημαίνει πολλά για μένα και απλά συνεχίζω. Προσέγγισα το ματς σαν ένα ακόμη ημιτελικό. Δεν είναι απλά ένας νέος παίκτης που μπήκε στο Top100 και ανεβαίνει. Είναι ήδη ένας τοπ παίκτης και του συμπεριφέρθηκα έτσι, σαν να παίζω με έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν είναι νέος ή όχι, είναι σπουδαίος τύπος, απίστευτος τενίστας και έχει λαμπρό μέλλον. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και δέχτηκα όλες τις προκλήσεις. Πέρασα και ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μένα”.

Ο Ναδάλ θα επιστρέψει στο court την Κυριακή (00:00GR) απέναντι στον πρωτάρη Τέιλορ Φριτζ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης πίσω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-9h)

The post Αποθέωση για Αλκαράθ από κοινό και Ναδάλ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα