Αψεγάδιαστος στους “8” ο Σβάρτσμαν (vids)

17:41 7/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Σε back to back προημιτελικό στο Roland Garros προκρίθηκε ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, που δεν έχασε set ούτε από τον Γιάν Λέναρντ Στρουφ και βρίσκεται εντυπωσιακά στους “8” κορυφαίους της φετινής διοργάνωσης.

Ο βραχύσωμος Αργεντινός, χρειάστηκε να κάνει μαγικά για να γλιτώσει την απώλεια set, όμως δείχνοντας τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που έχει, γύρισε από την κόλαση στο εναρκτήριο

κομμάτι του αγώνα, φτάνοντας λίγες ώρες αργότερα στη μεγάλη νίκη.

Μετά από τρεις ώρες και τέσσερα λεπτά αγώνα, ο Νο10 τενίστας του ταμπλό επικράτησε με 7-6(9), 6-4, 7-5 και στα προημιτελικά θα παίξει κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ.

12 sets (& counting!)

No. 10 seed Schwartzman holds his ground to defeat Struff 7-6(9), 6-4, 7-5. He’ll face Nadal or Sinner next. #RolandGarros pic.twitter.com/VtZcRJbr8k

Roland-Garros (@rolandgarros) June 7, 2021

Αψεγάδιαστος, με σερί κερδισμένων sets 12-0 έχει περάσει στην τελική “8αδα” του Παρισιού ο Αργεντινός, που έπρεπε να σώσει επτά(!) set points του Στρουφ στο 1ο set του μεταξύ τους αγώνα, πριν πάρει το προβάδισμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός προηγήθηκε με 5-1 και 40-15, ενώ σέρβιρε κιόλας, όμως ο Σβάρτσμαν γύρισε από το… πουθενά και κατέκτησε το set στο tie-break, ολοκληρώνοντας μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές σε set, που έχουν γίνει ποτέ.

Κάτι παρόμοιο λίγο έλειψε να κάνει ο Στρουφ στο 3ο κομμάτι του αγώνα, κι ενώ το σκορ ήταν στο 7-6(9), 6-4, 4-0 υπέρ του Σβάρτσμαν.

Ο Γερμανός επέστρεψε, ισοφάρισε σε 4-4 και απείλησε τον Σβάρτσμαν για να δώσει συνέχεια στην προσπάθεια ανατροπής, όμως ο Αργεντινός παρέμεινε ψύχραιμος κι “έκλεισε” το ματς με straight sets.

Μέχρι στιγμής στο Παρίσι, έχει κερδίσει με 3-0 κατά σειρά τους Γεν Σουν Λου, Αλιάζ Μπέντενε, Φίλιπ Κολσράιμπερ και Γιάν Λέναρντ Στρουφ.

O Νο42 τενίστας του κόσμου από την πλευρά του, έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον παρθενικό Major προημιτελικό της καριέρας του, όμως σίγουρα έπαιξε ένα από τα καλύτερα Grand Slams που έχει παίξει.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αψεγάδιαστος στους “8” ο Σβάρτσμαν (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα