Μπάσταντ: Δύσκολη πρόκριση για Ρούμπλεφ (vids)

O Αντρέι Ρούμπλεφ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου έναν μήνα και μόλις ένα παιχνίδι στο γρασίδι, αλλά και δύο σερί ήττες (Τσίλιτς, Μπαλισασβίλι), κάνοντας το ντεμπούτο του στο χωμάτινο τουρνουά του Μπάσταντ επικρατώντας του περσινού φιναλίστ Φεντερίκο Κόρια με 7-5, 4-6, 7-6(2) μετά από 2,5 ώρες. 

Rublev survives!

No.2 seed @AndreyRublev97 overcomes Coria 7-5 4-6 7-6(2) in his Bastad debut#NordeaOpen

pic.twitter.com/DnZxw3GMgd

Tennis TV (@TennisTV) July 14, 2022

Ωστόσο, η 46η νίκη του Ρώσου στη σεζόν (46-21) και η 12η στο χώμα (12-4), δεν ήρθε και με τον πιο εύκολο τρόπο για τον Νο8 του κόσμου απέναντι στον Αργεντινό. Ο Ρούμπλεφ έβγαλε μεγάλα προβλήματα στο κλείσιμο των sets, τόσο στο 1ο, όσο και στο 3ο. 

Στην 1η περίπτωση χρειάστηκε το έξτρα break για να το κατακτήσει χάνοντας την ευκαιρία να το κλείσει με την πρώτη προσπάθεια στο service του, ενώ στη 2η αν και πάλι είχε τις μπάλες για να τελειώσει το ματς, το έκανε λίγο αργότερα στο tie-break. 

Παρά το γεγονός αυτό όμως ο Ρώσος κατάφερε να σημειώσει τον πόντο του αγώνα με ένα μαγικό drop-shot back…

Sliding is back
Drop shots are back

We love it here @AndreyRublev97 | @NordeaOpen | #NordeaOpen pic.twitter.com/xBhm1pkZuu

ATP Tour (@atptour) July 14, 2022

Από την άλλη ο Κόρια προσπαθούσε να “χτυπήσει” στο τέλος των sets, κάτι που έκανε και στο 2ο όπου με ένα break στο 10ο game ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 3ο πήρε πίσω το break ισοφαρίζοντας σε 5-5, αλλά τα λάθη στα κρίσιμα σημεία ήταν καθοριστικά για τον Αργεντινό.

Στα προημιτελικά ο Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο, Λάσλο Τζέρε, ο οποίος νωρίτερα μέσα στην ημέρα επικράτησε του προερχόμενου από τα προκριματικά Ελβετού Μαρκ Αντρέα Χάσλερ που στον 1ο γύρο είχε επικρατήσει του Χόλγκερ Ρουν. 

ATP 250 NORDEA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Μπάσταντ: Δύσκολη πρόκριση για Ρούμπλεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα