Μπερετίνι: “Έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος”

Ο Ματέο Μπερετίνι εξήγησε για το πώς διαχειρίστηκε το παιχνίδι του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Swiss Open Gstaad, τονίζοντας ότι έμεινε συγκεντρωμένος μέχρι τέλος έχοντας πίστη ότι θα σπάσει το service του Έλληνα τενίστα. 

“Έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος γιατί δεν μπορούσα να τον “σπάσω”. Συνέχισα να σερβίρω καλά και πίστευα ότι θα μπορούσα να έχω καλές επιστροφές στα δικά του service κάτι που έγινε στο

τέλος του αγώνα.”, είπε ο Ιταλός. 

“Έδωσα πολλή προσοχή και ενέργεια όταν σέρβιρα γιατί ήξερα ότι το ματς μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο Στέφανος είναι εξαιρετικός παίκτης και ξέρει πώς να μπερδέψει ένα ματς. Στο tie-break πιστεύω, όπως και χθες, έπαιξα λίγο καλύτερα στις κρίσιμες στιγμές.”

Όσο για την επιστροφή του στον τελικό του τουρνουά μετά τους δύο το 2018 και το 2022: “Κάθε χρόνο, κάθε τελικός είναι διαφορετικός.  Ο πρώτος τελικός εδώ ήταν απροσδόκητος. Ήρθα εδώ, μου άρεσαν οι συνθήκες και αγώνα με τον αγώνα έπαιζα καλύτερα και μετά πήρα τον τίτλο.”

“Ο φετινός είναι ξεχωριστός για πολλούς λόγους. Ήμουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών, οπότε το να επιστρέψω εδώ και να φτάσω στον τελικό σε αυτό το ιδιαίτερο για μένα μέρος, είναι σίγουρα ξεχωριστό.”

The post Μπερετίνι: “Έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα