Μπογκοτά: Πρόκριση στα διπλά για Γραμματικοπούλου

14:30 5/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Αμία Άνσμπα επικράτησαν των Τζούλια Λόχοφ (Γερμανία) και Σαμάνθα Μάρεϊ Σάραν (Μ. Βρετανία) με 7-6(9), 6-3 μετά από 93 λεπτά στο πλαίσιο του 1ου γύρου στα διπλά του τουρνουά Copa Solsanitas που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην Μπογκοτά.

Γραμματικοπούλου και Άνσμπα χρειάστηκαν να σβήσουν 3 set-points κατά τη διάρκεια του tie-break στο 1ο set, στο οποίο

προηγήθηκαν με 4-2, όμως Λόχοφ και Σάραν κατάφεραν να πάρουν πίσω το break σε καθοριστικό σημείο, ισοφαρίζοντας σε 5-5.

Στο tie-break βρέθηκαν μπροστά με 7/6, 8/7 και 9/8, αλλά και τις τρεις φορές Γραμματικοπούλου και Άνσμπα λειτούργησαν εξαιρετικά και κατακτώντας τους τελευταίους τρεις πόντους πήραν το set

Στο 2ο σκέλος του αγώνα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τις Γραμματικοπούλου και Άνσμπα κι αυτό γιατί Λόχοφ και Σάραν έκαναν ένα πολύ άσχημο set από τη θέση του service. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι κέρδισαν μόλις 5 πόντους στο service τους (5/21), ενώ δεν κατάφεραν να φτάσου σε hold, κερδίζοντας και τα 3 games από break. 

Στα προημιτελικά Γραμματικοπούλου και Άνσμπα θα αντιμετωπίσουν την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, τη Βραζιλιάνα που απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στον 2ο γύρο του Miami Open, και την Κολομβιανή Καμίλα Οσόριο. 

Θυμίζουμε ότι στα διπλά η Ελλάδα μετράει έναν τίτλο στη διοργάνωση με την Χριστίνα Παπαδάκη, η οποία έχοντας ως παρτενέρ την Ολλανδή Σέντα Νουρλάντερ κατέκτησαν το τουρνουά το 1999, με την Ελληνίδα τενίστρια να είναι μάλιστα και φιναλίστ στα μονά. 

CHARLESTON OPEN DOUBLES DRAW | OOP 

The post Μπογκοτά: Πρόκριση στα διπλά για Γραμματικοπούλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπογκοτά, Πρόκριση, Γραμματικοπούλου,bogkota, prokrisi, grammatikopoulou