Χάλεπ: “Σίγουρη ότι μπορώ να παίξω καλό τένις ξανά”

12:35 5/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Σιμόνα Χάλεπ ήταν εμφατική στο ματς του 4ου γύρου κόντρα στην Πόλα Μπαντόσα, την οποία συνέτριψε με 6-1, 6-2 για να προκριθεί στον προημιτελικό του Wimbledon. Η Ρουμάνα μίλησε για τους τραυματισμούς που την ταλαιπώρησαν πολύ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι για την ίδια να επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο:

“Σημαίνει πολλά για εμένα το ότι είμαι πίσω στους προημιτελικούς αφού ταλαιπωρήθηκα τόσο πολύ με τραυματισμούς και θέματα αυτοπεποίθησης. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Νιώθω ότι αν

το κάνω αυτό, θα γίνω καλύτερη. Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που παίζω. Είμαι πραγματικά σίγουρη. Είναι χαρά να βρίσκομαι στο γήπεδο. Νομίζω ότι αυτό με βοηθάει πολύ για να μπορώ να παίζω το καλύτερο μου τένις. Και όλα ενώνονται. Νιώθω δυνατή σωματικά. Νιώθω πολύ καλά ψυχικά. 

Όλα ξεκίνησαν με τον τραυματισμό, που δεν μου επέτρεψε να παίξω για 3-4 μήνες. Μετά έχασα και την αυτοπεποίθηση μου, την πίστη ότι μπορώ να είμαι πάλι στην κορυφή. Ταλαιπωρήθηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά τώρα αυτά είναι στο παρελθόν. Είμαι εδώ και παίζω καλά. Νιώθω καλά στο γήπεδο. Αυτό είναι λοιπόν το πιο σημαντικό πράγμα και θέλω απλώς να επικεντρωθώ σε αυτό.

Το γρασίδι δεν είναι μια εύκολη επιφάνεια. Πρέπει να το συνηθίσεις για να είσαι άνετος. Μου αρέσει γιατί είναι γρήγορο. Νιώθω σταθερή. Τα πόδια μου είναι αρκετά δυνατά για αυτή την επιφάνεια. Νιώθω ότι το παιχνίδι μου ταιριάζει. 

Είμαι εδώ για να παίξω όπως έπαιξα σήμερα, για να επικεντρωθώ στον εαυτό μου. Είμαι σίγουρη ότι μπορώ να παίξω καλό τένις ξανά. Αλλά θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Είναι οι προημιτελικοί του Wimbledon. Είμαι έτοιμη για αυτό και ανυπομονώ.”

Η Χάλεπ θα αντιμετωπίσει την Αμάντα Ανισίμοβα για μια θέση στον ημιτελικό του Wimbledon την Τετάρτη 6/7.

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Χάλεπ: “Σίγουρη ότι μπορώ να παίξω καλό τένις ξανά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα