Δύσκολες προκρίσεις για Σαμπαλένκα, Σβιτολίνα (vids)

Η Αρίνα Σαμπαλένκα έμεινε πίσω με set από την 24χρονη Βρετανίδα, Κέιτ Μπουλτέρ, όμως βρήκε τον τρόπο να αποφύγει τον πρόωρο αποκλεισμό, παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Wimbledon.

Η Νο2 του ταμπλό, επικράτησε με 4-6, 6-3, 6-3 μετά από δυο ώρες και πέντε λεπτά αγώνα και στην επόμενη φάση του θεσμού θα συναντήσει την Καμίλα Οσόριο Σεράνο, η οποία απέκλεισε την Εκατερίνα Αλεξάντροβα, Νο32 του ταμπλό, με 7-5, 6-2.

Pushed all the way

No.2

seed @SabalenkaA has to dig deep to beat Britain’s Katie Boulter, advancing to the third round for the very first time with a 4-6, 6-3, 6-3 victory#Wimbledon pic.twitter.com/NZmFpgwkqq

Wimbledon (@Wimbledon) June 30, 2021

Με 12 άσους, 5/6 break points, αλλά και 30 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε τον αγώνα η Λευκορωσίδα, που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αλλά κατάφερε στο τέλος να κάμψει την αντίσταση της Νο219 τενίστριας του κόσμου.

Μεγάλη πρόκριση στον 2ο γύρο πανηγύρισε η Ελίνα Σβιτολίνα, κερδίζοντας την Άλισον Βαν Ούιτβανκ με 6-3, 2-6, 6-3. Τη Μάγκντα Λινέτ θα αντιμετωπίσει η Ουκρανή στον 2ο γύρο. Η Λινέτ με τη σειρά της, απέκλεισε με ανατροπή την Αμάντα Ανισίμοβα.

She may have lost, but @AlisonVanU produced some moments of magic against Elina Svitolina #Wimbledon pic.twitter.com/7yhUjaSvFa

Wimbledon (@Wimbledon) June 30, 2021

Ντεμπούτο με νίκη στο Λονδίνο έκανε μια άλλη Λευκορωσίδα, η Βικτόρια Αζαρένκα, που επικράτησε της Κατερίνα Κόζλοβα με 6-1, 6-3 και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Σοράνια Κιρστέα.

Σαν σίφουνας προκρίθηκε στον 2ο γύρο η πολύ φορμαρισμένη Γέλενα Οσταπένκο, αποκλείοντας την Άνι Λέιλα Φερνάντεζ με 6-1, 6-2. Τη Ντάρια Κασάτκινα θα βρει απέναντί της η Λετονή.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δύσκολες προκρίσεις για Σαμπαλένκα, Σβιτολίνα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα