Έλαμψαν οι αυριανοί πρωταθλητές στα Junior Masters

Με απόλυτη επιτυχία και συναρπαστικές μάχες, ολοκληρώθηκε το κορυφαίο τουρνουά για juniors που πραγματοποιήθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών 18 με 21 Νοεμβρίου.

Οι καλύτεροι αθλητές κάτω των 18, έδωσαν θεαματικούς αγώνες στα χωμάτινα courts του ιστορικού ομίλου και βγήκαν οι Masters πρωταθλητές για το 2022.

Στην κατηγορία των Αγόρια 18, ο γηπεδούχος Βλάντιμιρ Χόλμπαν κατάφερε να κερδίσει στις λεπτομέρειες τον αξιόμαχο Χρήστο Γκλαβά, επικρατώντας με 7-6(3), 4-6, 7-5 σε ένα συναρπαστικό ματς που κράτησε αμείωτο

το ενδιαφέρον των θεατών, στο παιχνίδι με το οποίο έκλεισε η αυλαία της διοργάνωσης το απόγευμα της Παρασκευής.

Τον τίτλο στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, κατέκτησε η Άρτεμις Ασλανισβίλι από τον όμιλο Κουφαλίων, με επιβλητική νίκη 6-1, 6-1 επί της Φιλίππα Πετροπούλου.

Στα κορίτσια 16, η αθλήτρια του Μάριου Μιχαηλίδη στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης και κορυφαία της κατηγορίας της, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κατέκτησε τον τίτλο με κλειστή νίκη 6-4, 7-5 επί της μαχητικής, Μαρίας Τσιρώνη.

Στα αγόρια 16, ο Καβαλιώτης Νικόλας Χατζηαβραάμ ολοκλήρωσε μια φανταστική εβδομάδα με επιβλητική νίκη 6-1, 6-2 επί του εξίσου εντυπωσιακού Κωνσταντίνου Καρπούζα, από τον όμιλο αντισφαίρισης Μαγνησίας, που πήγε αήττητος και χωρίς να χάσει σετ στον τελικό της κατηγορίας.

Στα 14αρια, ο Αποστόλης Τζίμκας από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λαγκαδά, πραγματοποίησε ένα φοβερό τουρνουά και με εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό, επικράτησε 4-6, 6-2, 6-1 του Σταύρου Ιωαννάτου.

Τον αντίστοιχο τίτλο στην κατηγορία 14 των κοριτσιών, πανηγύρισε η Θεσσαλονικιά Στυλλιανή Νούτσιου που κέρδισε 6-3, 7-6(5) την Βασιλική Γορανίτη από το Χαϊδάρι.

Συναρπαστικός ήταν και ο τελικός στα Αγόρια 12, όπου ο Αλέξανδρος Αυγέρης έπαιξε εντυπωσιακό τένις και κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι τον Ράφαελ Παγώνη με 6-3, 2-6, 6-0 ενώ στα κορίτσια 12 ο τίτλος πήγε στη Δανάη Μαργαρίτη από την Ηλιούπολη η οποία επικράτησε 6-3, 6-1 της Ιωάννας Ξυδά.

Αναλυτικά τα ταμπλό του Masters

Aγόρια 12 | A14 | A16 | A18

Kορίτσια 12 | K14 | K16 | K18

The post Έλαμψαν οι αυριανοί πρωταθλητές στα Junior Masters appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα