Ενθουσιασμένη από το γυναικείο Big Three η Έβερτ

Η αναλύτρια του Eurosport και θρυλική πρώην παίκτρια, η Κρις Έβερτ, αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό που νιώθει για την  πολύ πιθανή προοπτική το γυναικείο τένις να δει μία αντίστοιχη κορυφαία τριάδα όπως εκείνη των ανδρών με τους Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς.
Αν και εξέφρασε την ανησυχία της όταν αποσύρθηκε η Σερίνα Ουίλιαμς, η Έβερτ, έκανε σαφές ότι οι Ίγκα Σφιόντεκ, Αρίνα Σαμπαλένκα και Έλενα Ριμπάκινα μπορούν να γίνουν η γυναικεία έκδοση των Big Three. “Αυτό που με ενθουσιάζει

καθώς μιλάμε για το γυναικείο τένις είναι ότι τώρα υπάρχουν τρεις παίκτριες που μπορούν να γίνουν οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς του γυναικείου τένις και γνωρίζουμε ποιες είναι”, είπε στο Eurosport.

“Βλέπω μία αντιπαλότητα με αυτές τις τρεις που μπορεί να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Σκεφτόμασταν όταν αποσύρθηκε η Σερίνα, το γυναικείο τένις θα έχει πρόβλημα, από που θα έρθει η επόμενη πρωταθλήτρια; Νομίζω ότι η απάντηση έχει δοθεί και θα είναι τρεις μεγάλες πρωταθλήτριες”.

Η ίδια θέλησε να αναφερθεί συγκεκριμένα στην Έλενα Ριμπάκινα λέγοντας: “Δεν έκανε αυτό που κάνουν οι περισσότερες μετά την κατάκτηση ενός Grand Slam με εμφανίσεις και εξώφυλλα περιοδικών και παρουσίες σε εκπομπές. Κάνει μία πολύ ήρεμη ζωή και είναι χαρούμενη με αυτό τον τρόπο. Με την προσωπικότητά της δεν απαιτεί προσοχή και για αυτό δεν τη βλέπουμε συχνά όπως με την Έμα Ραντουκάνου ή άλλες παίκτριες που έχουν πάρει majors”.

The post Ενθουσιασμένη από το γυναικείο Big Three η Έβερτ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα