Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ για Ιμπραϊμοβιτς και Λάρισα (vid)

Σε ρυθμούς Ιμπραϊμοβιτς κινείται τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό padel, μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο Σουηδός σούπερ σταρ, έχει δεσμεύσει μια τεράστια έκταση στη Λάρισα στην οποία προτίθεται να κατασκευάσει το μεγαλύτερο Padel Club στην Ελλάδα!

Η είδηση επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές και μένει να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η

εκπομπή της ΕΡΤ3 “Ο κόσμος των σπορ”, βρέθηκε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του TennisLife Club όπου μίλησε με τον ιδιοκτήτη, Κώστα Σπανό τόσο για την επένδυση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς όσο και για το άθλημα του Padel.

“Ο λόγος που προτίμησε τη Λάρισα τον ξέρει καλύτερα ο ίδιος αλλά εκτιμούμε ότι στηρίχτηκε σε τενιστικά κριτήρια. Επέλεξε δηλαδή χώρες και πόλεις που έχουν τενιστικό παρελθόν.

Απ’ότι ξέρω οι επενδύσεις του είναι στην Ιταλία και στην Ελλάδα, όπου η Ιταλία έχει πολύ μεγάλη προϊστορια στο τένις ενώ και στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, λόγω του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη. Είναι ένα καλό σημείο καθώς το Padel απορροφάει ένα μεγάλο μέρος από το τένις γι’αυτό και λέμε ότι οι καλύτεροι παίκτες padel είναι παλιοί τενίστες. Η Λάρισα έχει πάρα πολλά γήπεδα τένις, κοντά στα 75 γήπεδα για περίπου 150,000 κατοίκους οπότε η αναλογία γηπέδων/κατοίκων είναι πολύ μεγάλη” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπανός.

The post Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ για Ιμπραϊμοβιτς και Λάρισα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα