Ευρωπαϊκό U14: Ολοκλήρωσε τη μεγάλη πρόκριση η Παναγιωτίδου

Η Λυδία Παναγιωτίδου ολοκλήρωσε μια πολύ μεγάλη πρόκριση, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U14 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μοστ της Τσεχίας, με την 13χρονη Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί της Ρουμάνος και Νο4 του ταμπλό, Μαρία Βαλεντίνα Ποπ με 4-6, 6-2, 6-1, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στη φάση των “32” της διοργάνωσης. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παναγιωτίδου να παίρνει τα πρώτα δύο games (2-0), αλλά την Ποπ

να κατακτά τα επόμενα 5 games παίρνοντας προβάδισμα με 5-2. Η Παναγιωτίδου κατάφερε να μειώσει σε 5-4, ωστόσο η Ρουμάνα έκλεισε το 1ο set με 6-4. Στο 2ο σκέλος η Παναγιωτίδου βρήκε ρυθμό και παραχωρώντας μόλις 2 games απάντησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο κλείνοντας το set με 6-2, με το παιχνίδι να συνεχίζεται την Τετάρτη το πρωί. 

Η Παναγιωτίδου αναμένεται να παίξει αργότερα μέσα στην ημέρα με τη νικήτρια από την αναμέτρηση Μπεατρίζ Ανχέλικο (Πορτογαλία) και Ελιζαβέτα Ανίκινα, η οποία διακόπηκε επίσης την Τρίτη λόγω σκότους, στα μέσα του 2ου set

Στα θετικά είναι ότι θα ξεκινήσει τόσο το γκρουπ της 2ης ευκαιρίας, εκεί όπου θα αγωνιστεί η Κωνσταντίνα Βολονάκη, αλλά και τα διπλά που ξεκίνησαν την Τετάρτη, με την ελληνική αποστολή να ρίχνεται στη μάχη την Πέμπτη. 

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης θα αγωνιστεί τόσο ο Ράφα Παγώνης όσο και ο Αλέξανδρος Αυγέρης, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει τον Νο1 στην Τσεχία στα 14άρια και Νο14 του ταμπλό, Πάβελ Όλιβερ Ντούφεκ, ενώ ο Αυγέρης θα παίξει κόντρα στον Νο1 της Βουλγαρίας, Γκεόργκι Γκεοργκίεφ. 

Το match point της Παναγιωτίδου

EUROPEAN CHAMPIONSHIPS U14 BOYS SINGLES | GIRLS SINGLES | SCHEDULE (-1h)

The post Ευρωπαϊκό U14: Ολοκλήρωσε τη μεγάλη πρόκριση η Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα