Φέντερερ: “Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ σημαντικοί” (vid)

12:51 3/2/2022 - Πηγή: Tennis24

Αίσθηση έκαναν οι δηλώσεις του Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος δήλωσε ότι τον Απρίλιο ή το αργότερο μέχρι τον Μάιο θα μπορεί να είναι σε θέση στο αν μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από την 3η επέμβαση που έκανε στο γόνατο και που τον υποχρέωσε να μείνει εκτός από το 2ο της περσινής σεζόν. 

Ο 40χρονος και πρώην Νο1 του κόσμου, το 2020 είχε υποβληθεί σε ακόμη 2 επεμβάσεις στο γόνατο, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στα προημιτελικά του Wimbledon

τον περασμένο Ιούλιο. 

“Νομίζω ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι ενδιαφέροντες και πολύ σημαντικοί”, ανέφερε ο Ελβετός και κάτοχος 20 Grand Slam

“Μέχρι στιγμής οι γιατροί δεν μου επέτρεπαν να τρέξω και να κάνω προπόνηση με άλματα. Ελπίζω ότι όλα αυτά θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες και μετά θα δούμε πως θα αντιδράσει το σώμα μου.”

Όσο για το πότε εκτιμά την επιστροφή του στα courts ο Φέντερερ απάντησε: “Νομίζω ότι αυτήν την ερώτηση θα είμαι σε θέση να την απαντήσω τον Απρίλιο ή τον Μάιο. Για την ώρα, έστω και με αργούς ρυθμούς, προσπαθώ να επανέλθω.”

Ο Ελβετός επαίνεσε για μια ακόμη φορά το επίτευγμα του Ράφα Ναδάλ, ο οποίος με τα 21 Grand Slam ξεπέρασε τόσο τον ίδιο όσο και τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

“Ήταν ωραίο να βλέπω τα συναισθήματά του μετά από μια τόσο δύσκολη νίκη.”, είπε ο Φέντερερ.

“Ο Ράφα μου είχε πει ότι δεν νιώθει καλά με το σώμα του και τώρα κρατάει το τρόπαιο του Australian Open. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα κι ένα πρότυπο αθλητή.”

The post Φέντερερ: “Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ σημαντικοί” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα