Γουότσον: “Δέχομαι θανατικές απειλές κάθε εβδομάδα”

Η Νο2 της Μ. Βρετανίας αποκάλυψε σε δηλώσεις της, ότι σε δέχεται θανατικές απειλές και ρατσιστικά σχόλια, σε εβδομαδιαία βάση, μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

“Λαμβάνω κάθε εβδομάδα μέσω του διαδικτύου θανατικές απειλές και ρατσιτσικά σχόλια σχεδόν κάθε εβδομάδα μετά από κάθε τουρνουά, τα οποία διαγράφω.”

“Είναι πολύ σημαντικό να το αναφέρουμε και να συζητάμε γι αυτό, γιατί ίσως θα πρέπει να γίνουν περισσότερα πράγματα για να αποφεύγεται η συνεχής κακοποίηση.” 

“Ξέρω ότι αν κάνω αναφορά ή τους μπλοκάρω από τους προσωπικούς μου λογαριασμούς

δεν θα αλλάξει γιατί μπορούν να το κάνουν πάλι από διαφορετικό λογαριασμό. Επομένως είναι χάσιμο χρόνου.”

Αυτή δεν είναι η 1η φορά που η 29χρονη τενίστρια αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλητικά σχόλια, καθώς το είχα κάνει και τον Ιούνιο του 2019. Μάλιστα την περίοδο εκείνη η βρετανική αστυνομία είχε προβεί σε σύλληψη ενός άντρα, ο οποίος έστελνε απειλητικά μηνύματα σε διάφορες παίκτριες, αλλά και παίκτες.

“Ναι, είναι πολλά αυτά τα σχόλια που λαμβάνω σχετικά με την καταγωγή μου”, είπε η γεννημένη στη Νέα Γουινέα, Γουότσον. “Με ανέφεραν ως μαϊμού και ότι θα πρέπει να επιστρέψω στον ζωολογικό κήπο εκεί όπου ανήκω.”

Η Χέδερ Γουότσον θα αγωνιστεί στο Ολυμπιακό τουρνουά που ξεκινάει το Σάββατο (24/7), με την Νο68 του κόσμου να αντιμετωπίζει την Γερμανίδα Άννα-Λένα Φρίτσαμ. 

OLYMPICS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Γουότσον: “Δέχομαι θανατικές απειλές κάθε εβδομάδα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα