Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε!

14:59 4/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Η ώρα του τελικού στο ανδρικό ταμπλό του Miami Open 2021 έφτασε. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος, Γιανίκ Σίνερ και ο φορμαρισμένος Ουμπέρ Χούρκατς θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για το πολυπόθητο τρόπαιο.

Ο νεαρός Ιταλός θα προσπαθήσει να προσθέσει τον 2ο ATP τίτλο στο παλμαρέ του, μετά από αυτόν στη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ για τον 24χρονο Πολωνό θα είναι η 3η φορά που κατακτά έναν ATP τίτλο, αν τα καταφέρει. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη

να ξεκινήσει στις 20:00GR.

Τόσο ο Χουρκάτς, όσο και ο Σίνερ βρίσκονται σε εξαιρετική σωματική, αλλά και πνευματική κατάσταση. Δείχνουν ικανοί να κερδίσουν τους πάντες και θα δώσουν το 100 τοις 100 του εαυτού τους.

Το παιχνίδι και των δύο αυτή την εβδομάδα ήταν εξαιρετικό. Ο 19χρονος Σίνερ απέκλεισε κατά σειρά τους Γκαστόν, Κατσάνοφ, Ρουσουβουόρι, Μπούμπλικ και Μπαουτίστα-Αγούτ, ενώ το Νο37 στην παγκόσμια κατάταξη έθεσε εκτός συνέχειας τους Κούντλα, Σαποβάλοφ, Ράονιτς, Τσιτσιπά και Ρούμπλεφ.

Άξιο αναφοράς είναι πως Χουρκάτς (Νο.37) και Σίνερ (Νο.31) θα ανέβουν στο Top 25 όταν ολοκληρωθεί η διοργάνωση του Μαϊάμι.

Δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν και αυτό σαφέστατα δυσκολεύει τους δύο αθλητές ως προς την τακτική που θα ακολουθήσουν. Ωστόσο, έχουν αγωνιστεί μαζί στο διπλό.

Είναι ο πρώτος τους τελικός Masters και επιθυμούν διακαώς να κατακτήσουν το τρόπαιο. Αναμένουμε μια αμφίρροπη μάχη.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Γιάννης Μαύρος 

The post Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα