Η Παύλου τον τίτλο στην Κέρκυρα (vid)

13:46 5/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Δήμητρα Παύλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο διεθνές τουρνουά juniors (κατηγορία 4) της ITF που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα την περασμένη εβδομάδα, με την 17χρονη να κατακτά τον τίτλο επικρατώντας στον τελικό της Σλοβένας Μάσα Βίρλαντ με 6-2, 6-3. 

Μέα αυτό τον τρόπο η Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε δύο εκπληκτικές εβδομάδες, καθώς είχε φτάσει και στον τελικό της Πρέβεζας στα τέλη του προηγούμενου μήνα γνωρίζοντας ωστόσο την ήττα,

σε ένα τουρνουά στο οποίο η Παύλου είχε κερδίσει και πάλι την Βίρλαντ (6-1, 6-1) στον 2ο γύρο. 

Η Νο1 του ταμπλό, όχι μόνο έφτασε στον τίτλο, αλλά κατάφερε να το κάνει χωρίς να παραχωρήσει ούτε ένα set κερδίζοντας διαδοχικά τις Μισέλ Γέο (Σιγκαπούρη), Έμα Πεντερέτι (Ιταλία), Άλαν Ζακ (Ισραήλ), φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. 

Εκεί αντιμετώπισε την Βουλγάρα Γιάνα Στογιάνοβα την οποία κέρδισε με 7-5, 6-4 σε μια επανάληψη του ημιτελικού της Πρέβεζας, οπου κι εκεί η Παύλου ήταν νικήτρια, φτάνοντας στο 4-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Πολύ καλή παρουσία και στα διπλά

Εκτός από τον τίτλο στο απλό, η Δήμητρα Παύλου αγωνίστηκε και στα διπλά, εκεί όπου έχοντας ως παρτενέρ την Δέσποινα Μαστροδήμα κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά. 

Οι δύο Ελληνίδες παίκτριες επικράτησαν αρχικά των Τσάρλι Έγκερ (Αυστρία)/Καταρίνα Λιέντμπεκ (Σουηδία) με 6-2, 6-4, στα προημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο των Ντανιέλα Μπεν Χάμο (Ισραήλ)/Μάσα Βίρλαντ (Σλοβενία) επίσης με 6-2, 6-4, με την πορεία τους να σταματάει στα ημιτελικά από τις Τάμπιθα Χολμς (Μ. Βρετανία)/Άσλινγκ Ο’ Κόνορ (Ιρλανδία) με 2-6, 7-5, 8-10 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Pavlou (@dimitra.pavlou)

The post Η Παύλου τον τίτλο στην Κέρκυρα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα