Η συγνώμη του Τσιτσιπά στον Ρούμπλεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πιστεύει ότι οφείλει μια συγνώμη στον Αντρέι Ρούμπλεφ, για το σχόλιο που έκανε σχετικά με τα “λιγοστά όπλα που διαθέτει” ο Ρώσος, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στο ATP Finals του Τορίνο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε αναφερθεί με υποτιμητικά σχόλια για το παιχνίδι του Ρούμπλεφ και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, ανάμεσα στους φιλάθλους του αθλήματος.

Εξηγώντας το σκεπτικό της δήλωσης, ο Στέφανος είπε ότι ήθελε να ωθήσει

ψυχολογικά και να αφυπνίσει τον Ρούμπλεφ, πηγαίνοντας στον ημιτελικό κόντρα στον Ρουντ, προκειμένου να τερματίσει εκείνος στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Αυτό που είπα για τον Ρούμπλεφ ήταν άδικο και όχι σωστό. Το είδα από μια διαφορετική προσέγγιση. Ήθελα να πάει νευριασμένος στο επόμενο παιχνίδι του με τον Ρουντ, προσπαθώντας να τον κάνω να παίξει ακόμα καλύτερα. Ο λόγος είναι προφανής. Ήθελα ο Αντρέι να κερδίσει το επόμενο ματς γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να τερματίσω στο Top3. Δεν λειτούργησε πολύ καλά, δεν μπόρεσε να παίξει καλά. Δεν έπαιξε όπως θα περίμενα” είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς στο Arab News ενόψει των δύο τουρνουά επίδειξης που θα αγωνιστεί ο Στέφανος σε Ντιρίγια και Αμπού Ντάμπι.

Τσιτσιπάς και Ρούμπλεφ έχουν αναμετρηθεί 11 φορές στο tour, με τον Έλληνα τενίστα να προηγείται 6-5 στις νίκες.

“Ο Αντρέι είναι εξαιρετικός παίκτης. Έχει αρκετά όπλα που τα χρησιμοποιεί πολύ καλά στο court. Μπορεί να χτυπήσει πολύ δυνατά τη μπάλα. Είναι σαν ένας Μάρατ Σάφιν της νέας γενιάς. Δεν έχει περιορισμούς στο παιχνίδι του και είναι ένας από τους πιο πειθαρχημένους τενίστες στον κόσμο. Είναι ωραίος και αστείος τύπος, φιλικός και του αρέσει να αυτοσαρκάζεται.

Οπότε, ναι μετάνιωσα που το είπα αυτό. Δεν ήταν καλό για μένα αλλά ήμουν πολύ απογοητευμένος που δεν συνέχισα στο ATP Finals. Με πλήγωσε πολύ. Όταν τον δω θα του ζητήσω συγνώμη για το σχόλιο γιατί δεν νιώθω έτσι στην πραγματικότητα για το παιχνίδι του” πρόσθεσε.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει στο Diriyah Cup την Πέμπτη 08/12 ενώ την άλλη εβδομάδα θα πάει στο Αμπού Ντάμπι για το Mubadala World Tennis Championships όπου θα συναντήσει τους Ρούμπλεφ, Ρουντ, Αλκαράθ.

The post Η συγνώμη του Τσιτσιπά στον Ρούμπλεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα